НЕМАЧКИ МЕДИЈИ ОТКРИВАЈУ: НАТО спрема операцију „застрашивања“ Русије

NEMAČKI MEDIJI OTKRIVAJU: NATO sprema operaciju „zastrašivanja“ Rusije

14 aprila 2021

Vojnici bundesvera održavaju vojne vežbe na nemačkom poligonu „Altengrabov“, javlja „Das Erste“.

Televizija je nazvala manevre pripremom NATO-a za operaciju „zastrašivanja“ Rusije u Litvaniji.

„NATO je 2014. godine odlučio da unapred razmesti snage tamo, kako bi poslao signal. To i jeste naš zadatak. To je zadatak naše jedinice ove godine i naredne tri“, rekao je novinarima jedan od komandanata artiljerijskog bataljona.

Kako navodi televizija, operacija ima za cilj da „osigura bezbednost istočnog oboda država-saveznica“ Alijanse.

Informaciju o održavanju ovih manevara potvrdila je i nemačka agencija DPA koja, istina, nije povezala vežbe vojnika ni sa kakvim signalima, upućenim Moskvi.

KOMENTARI7 komentara

 1. Pingback: NEMAČKI MEDIJI OTKRIVAJU: NATO sprema operaciju „zastrašivanja“ Rusije – Prava istina o svemu

 2. M says:

  Njemačkoj bi bilo pametnije da razmišlja i moli Boga kako da ne dobije od Rusije Atomske udare u slučaju Velikog rata-ugroze Rusije,a ne kako da zastrašuje-napada Rusiju,i to u ime i računicu USA!Isto važi i za ostale banana države bliske granicama Rusije!Debilizam!Na kvadrat!

  • Logic says:

   Rusi im oprostili(za sada) dug u krvi za 20.000.000 poginulih Rusa u 2ww,a oni bi da Rusiju"zastrašuju"???

 3. Strsljen says:

  Stvarno je red da dobijete ne po njusci nego po zadnjici. Treba da Vas satru ...samelju...zatruju. Dosadni ste i bogu i narodu vise sa tim zacikavanjem ...krenite zajedno sa kubojima,polkama ,bugarcicima,rumunkama,tucicima i LEL...pa kom opanci kom obojci. Idite vise samo njateke!

 4. Za Srbiju says:

  Ukakili se u gaće od straha, a "zastrašuju" Rusiju. Propagandna zamena straha.

 5. test01 says:

  Pripremaju se za invaziju na Rusiju. Kao i uvek mediji lazu i smiruju javnost da bi prikrili pripreme i agresiju koja se sprema. Pratim zapadne mediji, nivo propagande i huskanje na Rusiju dostize vrhunac!!! Govore da su Rusi dovukli vojsku na Ukrajinske granice a 90% ljudi na zapadu ne zna da je ta vojska na teritoriji Rusije i da se granice sa Ukrajinom. Nigde ne pise kako Ukrajina krsi dogovor i kako su dovukli vojsku do Donbasa i da granatiraju grad i ubijaju civile, da zapad daje oruzje Ukrajini i huska ih da napadu Donbas i isprovociraju Ruse... Svi zapadni mediji pisu kako se Rusi spremaju da napadnu Ukrajinu ... UZAS od propagande i iskrivljenja cinjenica...

 6. petkovicnenad67@yahoo.com says:

  Bilo šta da mogu uraditi Rusiji i Rusima, već bi uradili. Potomci drumskih razbojnika, pljačkaša banaka i barskih droljetina blefiraju i igraju partiju pokera za koju znaju da su unapred izgubili. Kao i svi besni psi, najači su u čoporu. Jedina razlika je što ovi i u čoporu nemaju mu..da da zagrizu....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *