НЕМАЧКИ МЕДИЈИ ОТКРИВАЈУ: Украјинске тајне службе покушале да убију Путина близу Москве

НЕМАЧКИ МЕДИЈИ ОТКРИВАЈУ: Украјинске тајне службе покушале да убију Путина близу Москве

7 маја 2023

Немачко издање „Билд“ објавило је чланак, у којем извештава о украјинском терористичком акту, против руског председника Владимира Путина.

Публикација, позивајући се на украјинског „активисту“ Јурија Романенка, који сарађује са украјинским службама безбедности, пише, да су украјинске специјалне службе сковале план за напад дроном на индустријски парк Руднево код Москве.Планирано је да дрон буде упућен на овај објекат, у време посете руског председника. „Билд“ објављује Романенково писмо, где пише да је дрон камиказа заиста полетео, али није стигао до технопарка.

Публикација немачког издања:

У недељу су украјинске специјалне службе, покушале да убију руског председника камиказа дроном. Беспилотна летелица УЈ-22 домета до 800 километара лансирана је са територије Украјине. Његов циљ- новоизграђени технопарк у близини руске престонице, око 500 километара од Украјине.

Раније је објављено да је УЈ-22 УАВ пао источно од Москве. Дрон је носио десетине експлозивних направа укупне тежине до 17 кг. Реч је о експлозивним направама на бази експлозива М112, који користе оружане снаге Kанаде и Сједињених Држава.

Тако је забележена још једна терористичка активност кијевског режима. Овај пут је био усмерен на прву особу у Русији. На основу тога посебно је занимљив одговор на питање, какви ће закључци о политичким и војним лидерима Украјине, бити донети у Kремљу и Генералштабу Оружаних снага РФ.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Saturnalije says:

    Vjerovatno da ruske obavještajne službe traže tačnu lokaciju jehovsko-isusovačkog nosatog pacova da ga odstrele nekom raketom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u