НЕМАЧКИ МЕДИЈИ ОТКРИВАЈУ: Украјинске тајне службе покушале да убију Путина близу Москве

NEMAČKI MEDIJI OTKRIVAJU: Ukrajinske tajne službe pokušale da ubiju Putina blizu Moskve

7 maja 2023

Nemačko izdanje „Bild“ objavilo je članak, u kojem izveštava o ukrajinskom terorističkom aktu, protiv ruskog predsednika Vladimira Putina.

Publikacija, pozivajući se na ukrajinskog „aktivistu“ Jurija Romanenka, koji sarađuje sa ukrajinskim službama bezbednosti, piše, da su ukrajinske specijalne službe skovale plan za napad dronom na industrijski park Rudnevo kod Moskve.Planirano je da dron bude upućen na ovaj objekat, u vreme posete ruskog predsednika. „Bild“ objavljuje Romanenkovo pismo, gde piše da je dron kamikaza zaista poleteo, ali nije stigao do tehnoparka.

Publikacija nemačkog izdanja:

U nedelju su ukrajinske specijalne službe, pokušale da ubiju ruskog predsednika kamikaza dronom. Bespilotna letelica UJ-22 dometa do 800 kilometara lansirana je sa teritorije Ukrajine. Njegov cilj- novoizgrađeni tehnopark u blizini ruske prestonice, oko 500 kilometara od Ukrajine.

Ranije je objavljeno da je UJ-22 UAV pao istočno od Moskve. Dron je nosio desetine eksplozivnih naprava ukupne težine do 17 kg. Reč je o eksplozivnim napravama na bazi eksploziva M112, koji koriste oružane snage Kanade i Sjedinjenih Država.

Tako je zabeležena još jedna teroristička aktivnost kijevskog režima. Ovaj put je bio usmeren na prvu osobu u Rusiji. Na osnovu toga posebno je zanimljiv odgovor na pitanje, kakvi će zaključci o političkim i vojnim liderima Ukrajine, biti doneti u Kremlju i Generalštabu Oružanih snaga RF.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Saturnalije says:

    Vjerovatno da ruske obavještajne službe traže tačnu lokaciju jehovsko-isusovačkog nosatog pacova da ga odstrele nekom raketom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *