НЕМАЧКИ НОВИНАР ИЗНЕО ДОКАЗЕ – Терористички напад у Берлину превара!? (ВИДЕО)

NEMAČKI NOVINAR IZNEO DOKAZE – Teroristički napad u Berlinu prevara!? (VIDEO)

26 decembra 2016

em103-1220-2016-111646-high-jpg

Video zapisa nemačkog nezavisnog novinara Gerharda Visnevskog odlično dokumentovano ukazuje da na snimcima nigde nismo mogli da vidimo ni jednog jedinog povrijeđenog niti da saznamo imena poginulih u atentatu u Berlinu 19.12.2016.

Nemački novinar Gerhard Visnevski, koji je napisao više knjiga, a jedna od njih govori i o 11.septembru 2001., objavio je odlično dokumentovan video u kojem polako i dobro potkrepljeno pokazuje na protivrečnosti i nepodudarnosti Berlinskog atentata.

Jedna od najčudnijih stvari je da niko nije nigde video niti jednog povređenog niti je igde objavljeno jedno ime nastradalog 19.12.2016 na Božićnom vašaru u Berlinu.

Gerhard Visnevski je samostalni nezavisni novinar, koji je dugo radio na javnom servisu, ali je zbog svog istraživačkog rada i nepokolebljivih stavova ubrzo bio nepoželjan na javnom servisu, kao i njegovi dokumentarni prilozi.

On je jedan od prvih koji je otkrio podatke, da mnogi „migranti“ nisu samo ekonomski migranti, već je tu među njima i veliki broj osoba iz severnoafričkih zemalja koji su bili na odsluženju zatvorskih kazni u svojim zemljama, ali bivaju „pomilovani“ sa uslovom da napuste svoju zemlju.

(Srbin.info)

KOMENTARI4 komentara

 1. Garavi Srbin says:

  Prevara i blef su dva načina koja zapad vekovima koristi za ostvarivanje svojih ciljeva !

  • Jovan says:

   Nema terorizma bez "mije i cije", nema terorizma u svetu bez made in USA&UK koji proizvode ratove od Avganistana, Srbije do Sirije i obucavaju i MEDIJSKI promovisu teroriste od bin Ladena do Isis.

 2. Beli Orao says:

  Sve je to pranje mozga narodu i stvaranja mržnje protiv arapsko-muslimanskog svijeta i propaganda najprljavijeg tipa !!! Ko zapad ne poznaje !!!

 3. Radimila says:

  Sveti Toma je govorio: DOK NEVIDIM NEVERUJEM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *