НЕМАЧКИ НОВИНАР: Пишемо лажи против Русије и Путина како би изазвали Трећи светски рат (ВИДЕО)

NEMAČKI NOVINAR: Pišemo laži protiv Rusije i Putina kako bi izazvali Treći svetski rat (VIDEO)

13 marta 2015

20140726putin-planePriznanje nemačkog novinara, koji navodi da Zapad organizovano putem medija sprovodi antirusku kampanju ne bi li izazvao Treći svetski rat.

(Vaseljenska)

KOMENTARI17 komentara

 1. ARTILJERAC says:

  Ovaj novinar priznao što većina stanovnika Srbije zna a nisu novinari.

 2. Apis says:

  ARTILJERAC! Odavno primećujem peticiju za rušenje Vučića. Vučić mi je odvratan iz svih uglova ali ko je pokretač te peticije? Ako politička stranka ili koalicija više stranki OK ako je anonimus NE. SPONTANE REVOLUCIJE NE POSTOJE. POSTOJI SAMO PLAĆENI OLOŠ KOJI ZA RAČUN AMERIKE PROIZVODI HAOS I KRVOPROLIĆE ŠIROM SVETA.

 3. Nebojsa says:

  Apis to si u pravu! Niko da se izjasni ko stoji iza te organizacije koja zeli nove izbore! Sve pod sloganom da prekinemo rasprodaju Srbije! To su svi govorili koji su na vlasti, pa su upravo to radili kad dodju na vlast! Nek se pojavi taj ili ta politicka stranka koja to organizuje da vidimo za koga treba da glasamo!

 4. z-i says:

  Tako su svud u svetu radili pa i kod njih sa biznaknje da bi ratovali protiv osama ( OBAMA )bin laden sto i nije postojao jer je pravi na slikama OBAMA.Posvadjaj pa vladaj.

 5. Stanko says:

  Jaden Debil misli deka kojznae što kažal so toa što "otkril tajna" kako se vodi mediumska vojna.Bože pa ovoj navistina e narcisoidna budala pa malite deca možat da mu kažat kako se ocrnuva onoj što go smatrame za neprijatel. Lele lele ni kaža golema vistina koja site na ovie prostori tolku mnogu dobro ja znaeme.

 6. ARTILJERAC says:

  Pokretač peticije sam ja lično , nisam član stranke.

 7. ARTILJERAC says:

  Pročitajte komentare i moja saopštenja.

 8. ARTILJERAC says:

  Ja ne pozivam na revoluciju jer svaka revolucija vodi u totalitarizam.

 9. ARTILJERAC says:

  Branko Dragaš je podržao peticiju a ja ću svoj glas dati njemu.

 10. ARTILJERAC says:

  APIS Ja sam anoniman , da li je zbog toga peticija nije legitimna po tebi??? Pokreću peticije za zaštitu životinja,emisija na tv,ukidanje raznih službi itd. Sve te peticije se rešavaju novim izborima bez CESIDA.

 11. ARTILJERAC says:

  Apis po tebi peticija bi bila legitimna ako bi je organizovale stranke i to iste one stranke koje su nas dovele dovde. Zato se i vrtimo u krug, što svi glasate za poznate likove iz stranaka a za "anonimuse" neće niko i onda nam je neko drugi kriv " sjaši kurta da uzjaši murta" onda pričamo da su ih neki drugi doveli. Problem u Srbiji je što svi vole da glasaju za pobednike i što se na izborima dokazuju jesu li uz većinu. Ja sam uz onu pametnu manjinu u Srbiji koja je pre 15 godina videla gde idemo. Srbi otvorite oči. Živela Srbija

 12. ARTILJERAC says:

  Na kraju Apise ovde se uvek glasa protiv a nikad za nekog bar to radi većina. Da nije tako ljudi bi stavili prst na čelo i zapitali se, ako prevario kuma i ostavio ga u zatvoru bez podrške pa prevariće i nas. Većina glasa za ljude sumnjivog morala koji su izdali nekog.

 13. Rale says:

  Re: Artiljerci Ajde da optuzimo komuniste, odma ce zapad da nam da podrsku. :)

 14. Apis says:

  ARTILJERAC Says: mart 13th, 2015 u 5:14 pm APIS Ja sam anoniman , da li je zbog toga peticija nije legitimna po tebi??? ---------------------------------------------------------------------------------- SVAŠTA JE DOZVOLJENO A NIJE SVE NA ZDRAVLJE! I ja želim smenu vlasti ali ne rasulo i haos u državi. Prema tome ne savetujem nikome da ruši bilo šta ako ne zna šta će posle toga da napravi. Rušili su Miloševića a posadili neuništiv korov. Rušili Sadama, Gadafija, Mubaraka itd. pa vidimo danas sreću tih naroda.

 15. ARTILJERAC says:

  Apis jedino izbori mogu sprečiti haos.

 16. ARTILJERAC says:

  Apis ja sam anoniman , da li je peticija zbog toga nelegitimna po tebi??? Shvatio si šta sam napisao čim si se uhvatio za tu rečenicu. Greške u pisanju se dešavaju i ja ne bežim od njih. Pogledaj sajt Branka Dragaša jer on zna šta da napravi.

 17. misko says:

  Blago vama kada sa tri informacije sklopite priču i znate rešenje za sve probleme... Mi koji imamo više informacija imamo mnogo više problema...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *