NEMAČKI NOVINAR: U Nemačkoj je građanski rat neminovan

NEMAČKI NOVINAR: U Nemačkoj je građanski rat neminovan

25 октобра 2014

udo ulfkote5456546Amerika i Saudijci koriste islam ne samo u Nemačkoj, nego i širom sveta da bi destabilizovali države, navodi nemački novinar i pisac Udo Ulfkote, koji je podigao prašinu svojom knjigom „Kupljeni novinari“.

On tumači šta je cilj islama, novinara, tajnih službi, doseljavanja i najavljuje građanski rat, koji je po njemu neminovan.

Njegova teza je da islam nije samo religija, nego ideologija koja je i za najgluplje razumljiva. To je recept za uspeh islama i zato se ne naročito inteligentnim grupama ljudi može upravljati kao marionetama – kako u Iraku tako i u Nemačkoj.

Ulfkote smatra da u pozadini osnivanja terorističke Islamske države stoje američki, saudijski, kuvajtski i katarski interesi.

Osvrćući se na Nemačku, on kaže da je ona bila demokratija nakon Prvog svetskog rata u vreme Vajmarske republike, a da se danas samo simulira da je demokratija.

To je iluzija, varka čula, jer Nemačka je banana-republika i kolonija Amerike. Nemci nemaju više sistem koji počiva na hrišćanskim vrednostima, jer je urušen namerno deo po deo. A ko nema vrednosti, taj ne može više ni da ih odbrani – ističe Ulfkote.

Uzrok građanskog rata, koji je po njemu neizbežan, biće slom evro-sistema, do kog će doći kada Nemci budu morali da garantuju za nezamislive dugove drugih EU država.

– Tada neće biti novca za penzionere, ali ni za ostale mase, kao ni za muslimane koji žive od socijalne pomoći, što je oko 67 odsto Iračana, skoro svi kosovski Albanci, svi Avganistanci, Sirijci i drugi – kaže nemački novinar.

KOMENTARI6 коментара

 1. Ljubomir Gjurceski says:

  To ti je to!!!! Shta ima tu da se doda. Po meni nishta sem jedna nasha Makedonska uzrecica koj OTPRILIKE GLASI OVAKO: "KO SA VRAGOM SADI KRASTAVCE, SVE MU KRIVO IZADZE".....

 2. Robert Lucas says:

  Rijetkost, ali eto, desi se, da se pojavi i postenjacina, Njemac. Eto "Her Handke", dobijaš društvo

 3. Babejic says:

  Her Ulfkote cudo je da vi smete da pisete ovakve istinite stvari ali kako je sada trenutna situacija u celoj Evropi,a bice jos gore,cudi me da Evropljani nisu shvatili da je za nas Evropljane najveca opasnost,mi sami Evropljani.Jer smo dozvolili da se udaljimo od nasih evropskih vrednosti,i pridruzili se djavoljoj igri.KOd nas se kaze ko se vatrom igra na kraju od vatre i izgori.

 4. Sale says:

  Svaka mu cast....jedan od retkih koji sme da govori istinu....Islam je trenutno najvece zlo na planeti...kao nekada nacizam....

 5. Dragana says:

  Islam je tajno oruzje Vatikana u kom sede hazari, sve da se slomi pravoslavlje..Ovaj nemac mora da ima makar luzicke korene..Postovanje her Ulkote!!

 6. Vlado says:

  Paočelo je počelo, možda još nije kasno da Zapad shvati, ko je zaustavio islam na vratima Zapad, a sad je mečka izaigrala i u njihovom dvorištu! Mi se borimo vjekovima, a Zapad je pomagao naše neprijatelje ! Sve se vraća, sve se olaća, prije ili kasnije !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u