НЕМАЧКИ ОФИЦИР ОТКРИО ПЛАН за одузимање деце хришћанима!?

НЕМАЧКИ ОФИЦИР ОТКРИО ПЛАН за одузимање деце хришћанима!?

3 априла 2018

Немачки ,,Сноуден“ тражи азил у Русији због откривене завере Запада да се одузимају деца хришћанима.

Потврђујући оно на шта је грчки писац Раул Иларги Мејер упозорио: „Mи нисмо на почетку новог и застрашујућег доба, ми смо у у његовом средишту“, ново циркуларно писмо руског Министарства спољних послова (МИД) извештава Кремљ да бивши официр немачког Бундесвера по имену Маркус Бергфелд тражи азил у Русији након што је нехотично имао приступ поверљивим подацима који откривају монструозну заверу Запада да почне да одузима децу од њихових родитеља хришћана – чије напоре помажу врхунски научници из Америке, који су управо пустили у јавност саопштење да су они који верују у Христа људи са оштећењем мозга.

Према овом извештају, бивши војни обавештајни официр немачког Бундесвера по имену Маркус Бергфелд, 2011. године случајно је преузео високо поверљиви документ ЕУ у ком је детаљно наведена гадна и сатанска завера Запада да почне да одузима децу од њихових родитеља хришћана „не касније од 2020. године“ – што је довело до тога да он и његова супруга Соња побегну из Немачке када је страх и трепет њихове нације, Јунгендамт (систем немачке службе за заштиту деце, као Норвепки „Барневарн“, прим.прир.) киднаповао њихову децу.

Једном када је Јунгедамт узео њихово петоро деце, наставља извештај, деца су била изложена злостављању и терана да узимају јаке психотичне наркотике – док је њихова најмлађа кћера била силована, њихов најстарији син је преминуо у Шпанији претходног месеца.

Оно што западне масе не схватају о немачком Југендамту, каже се даље у овом извештају, је да његови историјски корени леже у самом срцу милитаристичке пруске културе – Прусија је прва земља у свету која је захтевала државну сертификацију наставника и по закону обавезно основно образовање – са немачком нацистичком владом која то шири за целу нацију и додаје кривичне казне за било кога ко тако не поступи.

Са немачким нацистима, који су били у стању да створе образовни и Југендамт систем који је искључиво осмишљен да „улије у мозак мржњу“, каже се у овом извештају, Русија је узнемирено реаговала када је Европски суд за људска права 2010. године потврдио забрану, која потиче још из доба нациста, немачких судова о школовању код куће – у чијој је одлуци, такође, шокантна изјава да родитељи немају „ексклузивно“ право да воде школовање своје дјеце – чиме се ова одлука чини ефикасним законом широм Европске уније – а тиме се и у Шведској забрањује и школовање у кући.

Познајући опасности поновног успостављања образовних закона из нацистичке ере од стране Европског суда за људска права у читавој Европској унији, у овом извештају се наводи да је 29. децембра 2012. године члан 44. став 1. Закона о образовању у Руској Федерацији унета обавеза да родитељи (или старатељи) имају основно право да образују и подижу своју децу – са кућним образовањем које се често назива „породично образовање“.

Док милиони руских хришћана славе своје право да образују децу на начин на који они, а не држава одлуче, наставља овај извештај, хришћани из Немачке почели су да напуштају своју земљу – попут Сабрине Албрехт која је побегла на Малту како би заштитила своје двоје деце, али које је немачки Јунгдамт киднаповао са Малте и вратио у Немачку – и одана хришћанска породица Ромеике која је из Немачке побегла у САД – које је Клинтон – Обама режим покушао да натера да се врате у Немачку пре него што их је узнемирена америчка јавност спречила да тo ураде.

Са Европском унијом која сада има искључиву контролу над животом и образовањем деце, а не родитељи, даље објашњава овај извештај, немачки обавештајнац Маркус Бергфелд открио је да завера да се још више западне хришћанске деце одвоји од својих верних родитеља, добија нови облик са новим канадским застрашујућим законом под именом „Закон 89“ (Bill 89), који је усвојен прошле године, у ком се каже да канадска влада сада може легално одузети децу из породица које одбијају да прихвате изабрани родни идентитет њиховог детета – неуспех родитеља да препозна и подржи родну самоидентификацију детета је облик злостављања деце и дете у овим околностима треба уклонити из те ситуације и ставити у заштиту – а чији се ефекти сада инфилтрирају у Сједињене Државе, што је доказао судија државе Охајо који је, пре неколико седмица, наредио да се дете одузме од хришћанских родитеља који су одбили да му дају јаке хормоне који би га променили у девојку.

Завршни корак ове монструозне завере Запада да уништи хришћанске породице заувек је, према сазнањима бившег обавештајног немачког официра по имену Маркус Бергфелд, да западни научници начине званични научни извештај који ће користити Јунгедамт и друге западне агенције за отимање деце, пред судовима, како би „доказали“ да су хришћански родитељи ментално оболели – један такав извештај објавили су недавно научници Северозападног универзитета, у ком се каже: да налази потврђују да религиозни фанатици имају мање когнитивне флексибилности, и додаје да је студијом доказано да оштећење одређених делова префронталног можданог језгра доводи до напредовања религијског фундаментализма.

Другим речима, наука сад покушава да каже да каже како они који верују у оно што пише у Библији имају оштећење мозга.

(Standard)

KOMENTARI2 коментара

  1. doktrina soka says:

    Jedan od razloga zasto je Bog Rusima dao najvecu drzavu na planeti je i taj da se duse imaju gde skloniti od satane.

  2. Beli Orao says:

    Оружје човјече ,оружје у руке ,па кад ти дођу на праг поклони им земљу црну али дјеце не дај!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u