НЕМАЧКИ ПОЛИТИЧАР ОТКРИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Свет се мења, Америка и Русија…

NEMAČKI POLITIČAR OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Svet se menja, Amerika i Rusija…

16 septembra 2018

Vili Vimer – nemački političar, s velikim slovom. Taj bivši deputat Bundestaga, državni sekretar Ministarstva odbrane SR Nemačke, bivši potpredsednik OEBS i tako dalje, nikada se nije bojao da kaže ono što misli. Ipak, od 2014. godine on se u potpunosti izražava direktno.

Posebno, u svojoj nedavnoj reči nemački ekspert je upozorio sve prisutne na to da će se u predstojećim mesecima u svetu mnogo toga promeniti. U Sjedinjenim Državama, po njegovim rečima, dolazi do vrhunca borba za vlast i ta borba, zajedno s akcijama Rusije, kao rezultat može da dotakne ceo svet…”



Piše: Vili Vimer 

„Kažite, želite li vi rat s Rusijom? Pa naravno, ne. Ali, shvatate li vi da nas upravo ka tome guraju? Događaji u Americi – taj grandiozni rat elita, može da dovede svet do velike katastrofe. Džordž Soroš, na primer, otvoreno govori da s njegovim mogućnostima on može i da će investirati protiv SAD. Protiv američkog kursa akcija „dok za kormilom zemlje stoji takav predsednik”. Tramp, u odgovoru kaže da ako ga smene u svetu će se (ne bez učešća njegovog i onih koji stoje iza njega) sve srušiti. I to u potpunosti može da bude istina.

Ta borba za vlast i groznica dolara može sve da nas izbriše s lica zemlje, a njene spoljašnje nmanifestacije mi vidimo svaki dan u britanskoj i američkoj štampi.

I eto sada kad smo objasnili da posledice takve „tuče” može da dopru do svih nas, važno je shvatiti ko u njoj učestvuje i s kakvih pozicija. Na primer, Tramp, po mišljenju naših SMI prosto je tiranin, ali pri tome on do današnjeg dana još nije počeo nikakve ratove. I to je potpuno netipično za američke predsednike. Oni tek što bivaju izabrani na dužnost odmah su počinjali rat. Tramp to za sada ne čini i upravo stoga njega mrze. On ne želi tvrdi konflikt s Rusijom. A sada pogledajte na naše SMI. Zamislite se, na čijoj strani su evropske vlade i štampa, ako oni grde jedinog američkog lidera koji ne želi da vodi rat i želi da se sporazume s Putinom!? Počinjući od Klintona – svi američki lideri su vodili ratove, a svi ruski odlazili u izolaciju. Ali sada, ni jedan ni drugi predsednik to ne čine.

A znate li o čemu ne govore naši SMI u principu? O tome da su se i do američkih izbora SAD već nalazile na ivici građanskog konflikta. I sada je ta verovatnoća još više porasla! Tramp realizuje želje naroda – zaustaviti nezakonite ratove i prekinuti tok mrtvačkih sanduka u Ameriku. Ali, korporacije i elite nisu te ratove tek tako pokrenuli, oni od njih dobijaju profite i ne žele da se zaustavljaju. I eto vam pitanja – ko je kupio SMI Evrope i njene političare, ako oni istupaju protiv Trampa i Putina, a na strani onih koji hoće nastavak konflikata? Kod nas u Nemačkoj ministar odbrane doliva ulje u vatru, čas u jedan oružani konflikt, čas u drugi. Dakle, ko kontroliše naše elite i medije, ako se čak i Tramp hvata za pruženu ruku iz Kremlja, a nama govore da se s Rusijom ne može sporazumevati?

Ako u SAD pobede pogrešne elite, haos u Evropi i histerija protiv Rsuije će procvetati. Ako u SAD počne građanski rat, to će biti užasno za ceo svet. Zato što je američki narod toliko naoružan da čak i cela armija s njim neće moći da se izbori. A haos u ekonomiji SAD lansiraće cunami po celom svetu. To će biti totalni haos.

U Americi će se kroz nekoliko nedelja održati međuizbori i ako na tim izborima protivnici Trampa uspeju da ga izbace kao zapušač na boci, onda taj užas neće dotaći samo SAD.

Mi svi razumemo da ako bi Klintonova bila na vlasti u upravljala, onda bi elite koje stoje iza nje već odavno izazvale konflikt s Rusijom. Dame i gospodo, zašto je Nemačka dužna da sve to podržava? U svetu i tako ne postoji ni jedno vedro prljavštine koje ne bi izlili na Putinovu i Trampovu glavu. I ako Trampa odbace, onda će nadnacionalne elite pomoću nas voditi igru protiv Moskve.

Prijatelji, mi se upravo nalazimo u onom gradu kroz koji opet prolaze tenkovi upućeni ka „Moskvi”. Ali, i mi i vi pamtimo ona vremena, i znamo da naš narod ne mora da ima takvu budućnost. Mi moramo da čujemo Putina i da trezveno pogledamo na Trampa.

Dobar primer je Krim. Tamo se takođe sve pokazalo ne onako kako se mnogima čini. Prošle godine, u aprilu ja i niz nemačkih političara putovali smo na to poluostrvo. I moram da kažem, da me je kao retko kada privlačio taj put. Ali Krimom ja sam bio očaran. Kada se nalaziš u Jalti, onda s jedne strane vidiš Crno more, jarko letnje sunce, a iza tebe su planine i na njima je još sneg. Nama govore besmislice o Krimu, u stvari on nije postao magnet za evropske turiste samo zato što tome smetaju sankcije. Posle 2014. godine Rusija je tamo izvela kolosalni rad, i sada se Krim ne može prepoznati. Isto ono što imamo s prihvatanjem Rusije, SAD, Putina i Trampa. Sve je nejednoznačno, ali u potpunosti ne tako kako nam pričaju kupljene vlade i angažovani mediji…”

(NSPM)

KOMENTARI



4 komentara

 1. milorad says:

  Pa gradjanski rat u americi je sIGURNA stvar to će uskoro da krne, i BOLJE je od klintonove na čelu USA,.USA moraju da se razgrade i rasture PO SVAKU CENU inače smo svi mrtvi.

 2. doktrina soka says:

  Vili Vimer – nemački političar, s velikim slovom. Treba procitati pismo koje poslao Srederu o Srbiji,posle bombardovanja 1999g sa zasedananja OEBSA,kojoj nikada ne treba dozvoliti da ude u EU i da se ekonomski razvije.A sada kada tenkovi prolaze kroz Nemacku na rusku granicu usro se ko brljak.Dubre kada je njegovom narodu dupe u procepu ,a Njemacka na nisanu ruske rakete Avangard drugaciju pesmu peva.POLITICAR KOJI JE PLACENI SLUGA AMERIKE.

 3. Zaharije qSerak says:

  Trump je odlazeci zajedno sa svojim lazima i sve sto je ucinio lose u prvom redu Americi.Putin dobro odigrao,ali ne do kraja.Rusija nikada ne moze biti prijatelj Americi,a ni ona njima.Vrlo brzo će izaći sve na vidjelo.Gos.Muller već ima Trumpa,ali želi da sklopi kockice do kraja.To je još jedna prije Trumpa,a zove se gos.Stone.Bice,biće brzo gospodo

  • bljak says:

   Al'si jadan i bedan u toj tvojoj nazovi ljusturi u ljudskom obliku.LECI SE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *