НЕМАЧКИ ПОЛИТИЧАР ПОДИГАО ПРАШИНУ: Ево ко је отровао Наваљног! ПУТИН НИЈЕ СИГУРНО

NEMAČKI POLITIČAR PODIGAO PRAŠINU: Evo ko je otrovao Navaljnog! PUTIN NIJE SIGURNO

6 septembra 2020

Član nemačke Leve partije Gregor Grizi je upozorio da su optužbe na račun Kremlja i predsednika Rusije Vladimira Putina o trovanju Navaljnog ishitrene, saopštio je nemački list „Velt“. Prema njegovim rečima, „apsurdno“ je da iza toga stoji predsednik Rusije.

On smatra da je za to mogao da bude kriv „pojedinac iz obaveštajne službe koji je izgubio pamet“ ili, što je možda bliže istini, protivnik „Severnog toka 2“, smatra nemački političar.Posle informacija, da je ruski bloger Aleksej Navaljni otrovan, mnogi nemački političari su oštro kritikovali Moskvu, piše „Velt“. Gregor Gizi upozorava da su optužbe na račun Kremlja i Vladimira Putina ishitrene.

„Mi ne znamo ko ga je otrovao. Svi se vode time da je kriva vlada. Ali to je mogao da bude neki pojedinac iz obaveštajne službe, koji je izgubio pamet. Može biti i neko ko je protiv gasovoda do Nemačke. Ili unajmljeni protivnik koji je znao, ako se takva smrt lažira, za koju će kasnije biti kriva vlada, to će dovesti do pogoršanja odnosa“, rekao je Gizi.

Prema njegovom mišljenju, verzija da iza toga stoji Putin je „apsurdna“. „Kakav on može da ima interes? On zna da će to pokvariti odnose sa Zapadom. Putin bi morao da bude glup da bi to uradio, zato ja ne verujem da je to istina“.

Političar smatra da je verzija o protivniku „Severnog toka 2“ bliža istini.

Apele njegovih kolega da se zaustavi izgradnja gasovoda on objašnjava ovako: „I političari imaju svoje sklonosti i nešto što im se ne dopada“. Napominje, da je stopiranje projekta upravo ono što želi predsednik SAD Donald Tramp.

Njegovo mišljenje dele i političari iz partije Alternativa za Nemačku. Član Berlinskog senata iz ove partije Gunar Lindeman je na svom fejsbuk profilu napisao o „odnosima i finansijskim vezama između Navaljnog, Soroša i klana Obama-Klinton“. On smatra da je trovanje Navaljnog „propaganda protiv ruske vlade“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. General says:

    Globalisti - satanista, iliti tzv duboka država je kreirala idealnog konzumenta isvitoperenih medijskih vesti. Bez obzira da li su visoko obrazovani, srednje ili potpuni analfabeti-moraju da reaguju i s t o tj. O č e k i v a n o. Zato se isključuje logika, zdrav razum, obrazovanje... Bićeš izopšten, makar da si i Nobelovac ako ne podržiš ubistvo Gadafija, razaranje Srbije, Iraka, afganistana, Libije, Venecuela... Ako posumnjaš u szp, ili poveruješ u loše namere siledžija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *