НЕМАЧКИ ПОЛИТИЧАР ПОРУЧИО АМЕРИЦИ: „Је*ите се!“

NEMAČKI POLITIČAR PORUČIO AMERICI: „Je*ite se!“

22 novembra 2015

Oskar_Lafontaine_(DIE_LINKE)_in_Hamm_(10571737743)Uticajni nemački političar, Oskar Laftonajn, na svojoj FB stranici je objavio krajnje negativne poruke upućene američkom vladajućem establišmentu, a to su vodeći svetski politički analitičari poput Pol Krejg Robertsa ocenili kao definitivan znak da „Evropa okreće leđa Americi“.

„Otac američke diplomatije, Džordž Kenan, rekao je da je širenje NATO na Istok najveća greška SAD-a posle Drugog svetskog rata, jer vodi ka hladnom ratu.“ – piše Laftonajn.

„Viktorija Nuland, američka zvaničnica, tvrdi da su SAD potrošile preko 5 milijardi dolara na destabilizaciju Ukrajine. Oni su zapalili vatru, a Evropa to plaća na polju trgovine i nezaposlenosti.“ – navodi nemački političar.

„Nulandova kaže: „Je*eš EU!“. Mislim da je Evropskoj Uniji potrebna politika koja će obuzdati američki imperijalizam.“ – kaže Laftonajn na Fejsbuku.

„Je*eš američki imperijalizam!“ – zaključuje Laftonajn svoje pisanje.

Kako piše portal „Russia Insider“, kada Laftonajn u javnosti nešto kaže, onda znajte da to nije isprazna priča, zaključujući da je ovakav javni istup Laftonajna siguran znak da je došlo do promene u raspoloženju Nemaca, ali i Evropljana, naspram Vašingtona i američke politike.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Radomir says:

    Evo jos jednog Pametnog coveka ,u nizu pametnih koji se u zadnje vreme sve visejavno promovisu u zastitu Evrope od gadnog uticaja NATO pakta i Anerickog kolonijalizma evrope.To neka dobro vide basi politicari koji su prodali svoje dupe zapadnoj alijansi zeleci tako da je povampire,Na vreme se pokajte to je jedini spas Evropi i Srbiji,

  2. anamarija says:

    Herr La Fontain a i mnogi drugi su izgleda shvatili da ce Amer opet Njemackoj da namjeste rat .To njemacki narod NECE !!!!!! Narod cijelo vrijeme govori da politicari a posebno Frau Merkel cine uzasne grske sa Rusijom i da je Frau Merkel sada stvarno pretjerala u svemu !!! Da je slusala 'kako narod sapuce po svojim dnevnim sobama kraj TV-a....bolje bi prosla !!!

  3. prerovac says:

    A ja kažem - je*eš i jevropu i ameriku. nikad đubre nikad blato Nikad eu nikad nato.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *