НЕМАЧКИ ВИРУСОЛОГ ШОКИРАО: Све је кренуло од Италије!

НЕМАЧКИ ВИРУСОЛОГ ШОКИРАО: Све је кренуло од Италије!

28 новембра 2020

НЕМАЧКИ епидемиолог Александер Кекуле изјавио је да се италијански сој ковид-19, који је пролетос мутирао на северу те земље, проширио по целом свету.

То се, по његовом мишљењу, догодило зато што у Европи у почетку није била правилно оцењена опасност од инфекције коронавирусом.„Почетни импулс за глобалну пандемију дала је северна Италија“, нагласио је Кекуле у интервјуу ТВ каналу ZDF.

Навео је да је северноиталијански сој коронавируса откривен је код више од 99% пацијената са инфекцијом широм света.

Кекуле верује да је до овога дошло зато што у Европи вирус нису одмах схватили озбиљно, а такође нису биле предузете довољно оштре мере.

„То је – наглашава – омогућило вирусу да се тихо прошири по Италији, да се прилагоди људском телу и да мутира“.

Кекуле сматра великом грешком Европљана што нису озбиљно схватили упозорење о коронавирусу који долази из кинеског града Вухана.

Стручњаци Светске здравствене организације (СЗО) су 23. новембра објавили да не искључују да је било неколико примарних инфекција коронавирусом.

СЗО је, иначе, признала да је инфекција долазила „од различитих носитеља и у различито време“.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. test01 says:

    Svapska fasisticka propaganda. Italijan je pojeo zabi o zapoceo PCR-pandemiju. Tako je nastala i Spanska groznica koja je u stvari prenesena iz Amerike. I ovaj virus je napravljen u americkoj laboratoriji! Pogledajte samo kojom propagandom se fasisti sluze !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u