НЕМАЧКИ ВОЈНИЦИ у Литванији певали „серенаду Хитлеру“ и силовали двојицу колега

NEMAČKI VOJNICI u Litvaniji pevali „serenadu Hitleru“ i silovali dvojicu kolega

24 juna 2021

NEMAČKA ministarka odbrane Anegret Kramp-Karenbauer više puta je negativno govorila o Rusiji i njenim oružanim snagama. A istovremeno nije primetila da u Bundesveru – za koji odgovara i pred vladom Angele Merkel i pred nemačkim zakonima – buja neonacizam.

I to u opasnom koktelu sa seksualnom patologijom i nasiljem.Postojanje problema je nedavno priznao portparol nemačkog ministarstva odbrane Andre Vustner, ali je uveravao da je broj nacista i ultradesničara u nemačkoj vojsci „tako mali da i nije problem“.

A prethodnih dana je – eksplodiralo.

Otkrilo se da su nemački vojnici stacionirani u Litvaniji priredili neonacističke orgije. Sa pevanjem nacističkih himni i svojevrsne „serenade Hitleru“!

Sve se završilo seksualnim nasiljem nad kolegom.

Ubrzo se saznalo da su „seksualno zlostavljali“ još jednog vojnika.

Još se ispostavilo da je druga žrtva „avganistanskog porekla“.

Tek započeta istraga već je došla i do podataka o tajnom ekstremističkom čatovanju unutar nemačke vojske.

Vustner prvo izjavio da se radi „o izolovanim slučajevima“, ali je na kraju priznao da je čak i to „previše“. Još je za sve okrivio društvene mreže.

Međutim, ubrzo su kod nekih vojnika nađeni nacistički materijali. Sa dokazima da su nameravali da nasilnim metodama „zavedu red“.

Oživljavanje neonacizma u zemlji u kojoj je nastao – vrlo je loš znak.

Pogotovo što u više zapadnih zemalja uveliko traje puzeća heroizacija nacista i onih koji su sa njima bili u kolaboraciji.

KOMENTARI8 komentara

 1. doktrina soka says:

  Jesnom murva ,uvek murva. Nema pomoci Svabama to je degenericki i genocidan narod, u 200g pobili milione ljudi u svetu,samo u 19 v. dva svetska rata. Njih treba saterati u S. more da se nahrane ribe.

 2. Istina says:

  Za pisca clanka neonacizam je nastao u velikoj britaniji.

  • Ivke says:

   odande sve i rukovode

 3. persida says:

  Nemci, pa nasilni. Ko bi rekao. "Ćudim se ćudim".

 4. Covid histery idiots says:

  Nemci su poznati po pederluku, to je oko 50% njih. Zato imav vise stranaca od svaba pa su ljuti a onda se vracaju na nacizam a to znaci da ce opet da pogrese, udju u rat i dobiju zasluzenu lekciju,samo sad ih nece faliti samo 9 miliona posle deratizacije.

 5. Gagi says:

  Nacizam se ponovo obnavlja u Evropi sa velikom uspehom . Kolonizatorski apetiti nikada nisu prestali i nestali, to je jednostavno utemeljen nacin zivota i opstanka. Nacizam je samo nova forma tog starog sistema, i oni se modernizovali novim nazivom. Odakle nam stize nova epidemija nacizma, pa zna se. Odande gde su nacisti nasli utociste posle II rata, od one centrale koja je te zlotvore spasavala svojim kanalima po zavrsetku rata. Kada se malo bolje analiziraju dogadjaji iz proslosti, moze se doci do zakljucka da zlo uvek dolazi iz jedne iste centrale. Uostalom, nase istorijsko Srpsko stradanje je uvek nastajalo iz verskih razloga, uvek je potka naseg stradanja bio verski momenat. Vecito se izmisljaju neke nove floskule proslih sukoba da bi se sakrila ili zamaglila istina, istina je jedna, ceo XIX i XX vek smo proveli u raznim sukobima iz jednog jedinog razloga,katolici su napadali druge narode. Sve ove pojave kao hitlerov nacizam ili komunizam koji je okupirao ceo istok, samo su lepo kreirane maske da bi se sakrio pravi izvrsitelj zlodela. Vec je izmisljena demokratija pod kojom se oglasavaju novi ratni bubnjevi i narod na svetu ponovo gine za te "nove vrednosti", sutra ce izmisliti marsovsku ideologiju i vrednosti pod kojima ce opet da se osvaja i gine. Uvek jedni te isti izmisljaju nove forme okupacije i otimanje tudjih dobara. Takav im je zivotni nerv i misaona logika - vekovima unazad, ako neko misli da to necim moze da se promeni, grdno se vara. Mi Srbi bi NAJZAD morali da se uozbiljimo i da shvatimo da imamo nepromenjivog vekovnog krvnog neprijatelja koji nas bez prestanka ubija i cereci, to ce sigurno raditi i u buduce. Treba obratiti paznju ko nas to stalno uspavljuje i ponovo gura u zagrljaj dzelatu da nas kasapi. Ko nas to perfidno udaljava od prirodne verske i egzistencijalne brace koji jedino mogu da nam pomognu a to su u proslosti radili i dokazali. Jedino smo zbog njih jos na ovom prostoru koji se zove Srbija i njima bi morali da budemo zahvalni sto smo jos zivi. Nikolaj II je zlatom platio i pomogao nase vracanje iz Soluna, da to nije uradio, ko bi danas ziveo na ovom nasem prostoru - da pretpostavimo. Naravno oni koji su nas napadali, klali i ubijali da bi nam oteli ovaj zivotni prostor.

 6. petrovgrad says:

  Za Berlin, . Davaj, davaj. Pewemo se na Rajhstag opet, a od Berilina pravimo veliki park, svuda ravno sa cvećem i travnjacima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *