„НЕМАЈУ ТРАГОВЕ КРВИ“: Финци продају „ГЕНОЦИДНЕ СРПСКЕ ЈАКНЕ“

„NEMAJU TRAGOVE KRVI“: Finci prodaju „GENOCIDNE SRPSKE JAKNE“

23 aprila 2017

Na finskom sajtu „Varusteleka“, specijalizovanom za prodaju vojne opreme, osvanuo je krajnje bizaran proizvod. JNA „genocidna“ jakna

Naime, pod kategorijom terenske jakne pojavio se proizvod „JNA GENOCIDNA PARKA“ koji se prodaje po ceni od 19,99 evra, a autori oglasa dodaju da se najverovatnije radi o „preostalim srpskim zalihama“.

U samom opisu proizvoda piše da je u pitanju „stara, maslinasto zelena parka, zloglasna po sukobima na Balkanu devedesetih godina, koju su nosile sve zaraćene strane“. Ipak, za ovu su procenili da je preostala iz srpskih zaliha.

Dalje u opisu stoji od kog je materijala napravljena, te da je pogodna za temperature „nešto malo ispod nule“ sa više slojeva garderobe ispod.

– Korišćene su, ali su očuvale oblik. Nema tragova krvi niti izderotina. Na nekim nedostaju dugmići – piše na ovom sajtu.

KOMENTARI4 komentara

 1. Mi says:

  Finska nesretna logika.U kom taboru behu Finci u Drugom svetskom ratu??? A i Blicove gazde se ne mogu pohvaliti prosloscu....

  • Jovan says:

   Finci, Svedjani, i ostale prebogate "zemlje blagostanja" su totalitarneo-fasisticke i one svoju FASISTICKU OSNOVU SVOG POSTOJANJA. prebacuju na druge, na jedine antifasisticke narode u Evropi-Srbe i Ruse!!!

 2. Batina says:

  Prodavac je sigurno neki nesretni ili bosnjak ili vatikanoid.

 3. marko st says:

  Ludaci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *