„НЕМАЊИЋИ“ ОПЕТ ЗАПАЛИЛИ ИНТЕРНЕТ: Стефан: Рашка, где си била? ; Рашка: Пишкила сам!

„NEMANJIĆI“ OPET ZAPALILI INTERNET: Stefan: Raška, gde si bila? ; Raška: Piškila sam!

1 aprila 2018

Osma epizoda serije „Nemnjići“ opet je izazvala veliku buru na internetu. Iako je publika čekala da vidi gde je nestala Raška, usledio je šok.

Zbačeni prestolonaslednik Stefan Nemanjić na svom putu za Bugarsku, videvši da mu se verna sledbenica izgubila počeo da viče:

-Raška? Gde si bila, šta si radila – pitao je prognani vladar.
-Piškila, čoveče – odgovara Raška.

Malo je reći da je publika ovom scenom vrlo razočarana pa su usledili uvredljivi komentari na račun autoraa serije.

Večeras se u seriji pojavio lik pokojnog Bogoljuba Mitića, svima poznatog u ulozi Đoše. Mada je sahranjen 23. juna 2017. godine,srpski glumac „vaskrsao“ je u osmoj epizodi serijala „Nemanjići rađanje kraljevine“. On je zaigrao ugljara, po rečima scenariste, izmišljenog roditelja dvojice likova značajnih za radnju serije.

Ipak, jedini lik koji se spasio ruke je Ana Nemnjić ili Dubravka Mijatović. Ona je u ovoj epizodi preminula.

KOMENTARI5 komentara

 1. iskra says:

  Mnogo je mladih iz Srbije ,od 80-tih ,pa nadalje bilo prinudjeno da napusti svoju otadzbinu.Medju njima je bilo i jako talentovanih iz umetnickih struka za koje drzava Srbija nije htela ni da cuje.Takva mesta su bila rezervisana za neke malo manje talentovane,za koje su se takva mesta na fakultetima cuvala.Nadali smo se da ce stici neka bolja vremena.Moram da konstatujem ,,bas zalosno,,.

  • goran says:

   U Srbiji je uvek isto, nema boljih vremena. Tako je kako je. Moramo se zapitati zasto je to tako i sta smo mi uradili da tako ne bude.

   • Nikola says:

    One koje iole vrede i ističu se terali smo od sebe, šikanirali, maltretirali i katkad i ubijali - to smo uradili. Kreativni i zainteresovani ljudi, koji zapravo možda i mogu nešto da promene na bolje, sabotirani su u korenu jer nisu podanici. Ako mene pitate, projekat snimanja srpske istorije poverio bih Amerikancima. Od gaženja i vređanja nećemo pobeći, tako nam je pisano, ali makar manje boli kad ti to radi onaj ko ti nije ništa i od kog se ničemu ne nadaš.

    • Medaki says:

     A zbog čega misliš da Mihić nije pisao po njihovim zahtevima? Zbog čega bi se inače ta tema sada obrađivala? Završava se(?)i davno započeto blaćenje naše istorije akterima istog tog naroda! A prisutnost stranca u našim ministarstvima, vlastodršci o tome stalno saopštavaju, upravljaju svim sverama naših života. Šta tu nije jasno? Stranci su uložili veliki novac za 05.oktobar,od tada ide sve po istom principu.Što nam serviraju, šta su platili to i dobijamo! Narod je i sam svojom voljom (neznanjem, naivnošću...nebitno) pomagao put u sopstvenu propast, sve je tu jasno. Što smo tražili to smo i dobili!

 2. 123 says:

  Sta ocekivati,Kakva vremena takva umetnost.Pravi glumci se pteselise na nebo ostade ova boranija koja uporno glumi jednog lika u svakom filmu.nedostatak maste i umeca zamenjuju vulgarnostima. biti Srbin misle je biti stoka itd.Drugo ko god da je radio scenario isl. treba ga udaviti u govnima jer za bolje nije.A za one kojima je izgovor "pa tako je bilo rukama smo jeli g..na" NE nije tako bilo,tako su nas ucili i pretstavljali za vreme komunizma kome je cilj bio da se srbi pretstave tako.Bili smo oduvek ovde,bili smo civilizovaniji,bili jedini drzavotvorni na balkanu.Uzgred da napomenem Beograd je pored trka formule jedan 193 i neke imao i aero miting na starom sajmistu i jos neke dogadjaje kojih u eu. nije bilo.Tako da ne pretstavljajte nas kao stoku stoko jedna. Hvala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *