НЕМЦИ АЛАРМИРАЛИ ЈАВНОСТ: Појавио се НОВИ СОЈ КОРОНЕ

НЕМЦИ АЛАРМИРАЛИ ЈАВНОСТ: Појавио се НОВИ СОЈ КОРОНЕ

28 марта 2021

НЕМАЧКИ министар без портфеља Хелгер Браун упозорава на опасност „супер соја“, који би могао бити имун на вакцине против корона вируса.

Браун, који је лекар по струци, у интервјуу „Билду“ оценио је да се Немачка тренутно налази у најопаснијој фази пандемије.

– Све стрепње су се, нажалост, оствариле. Трећи талас има потенцијал да буде гори од првог, зато што је изазван инфективнијом мутацијом. Следеће недеље одлучују да ли ћемо ускоро моћи ставити пандемију под контролу. Ако сада, паралелно уз вакцинисање, буде растао број заразе, расте опасност да ће следећа мутација бити имуна против цепива – објаснио је он.

Раним попуштањем мера могле би се, каже, угрозити шансе на нормално лето.

Браун очекује да ће ситуација да се побољша у мају, напретком у вакцинацији и почетком топлијег годишњег доба.

KOMENTARI5 коментара

 1. test01 says:

  malo po malo pa svaka drzava ima svoj "soj" koji je "mutirao". Treba da prave nove vakcine, ni 3 vakcine vise nisu dovoljne nego treba pelcovati stoku svaki mesec dok se to ne dotera na jednu milijardu. Evo poceli su da pricaju i o vakcinama za decu ... Bez motke nema slobode.

  • Mr.Macola says:

   Tačno. Dok narod ne ustane na oružje, nema slobode. Početi od svojih vlasti koji su njihove sluge. Preuzeti vojsku i policiju, zatvoriti nebo i granice. Poslije 6 mj,nema ni pandemije.

 2. Tea says:

  Treba raditi na imunitetu uporno,jer nema kraja.To mozemo barem sami.Vec godinu dana prodje od informacije da se strpimo jos nedelju dana.

 3. Milica says:

  Reishi kapsule,agarikus gljiva sertifikovana ganoderma -to je ono sto mi mozemo dok cekamao.

  • Rada says:

   Medicinske gljive su veoma dobar saveznik protiv svih upalnih procesa,bakterija, virisa i alergena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u