НЕМЦИ ИСТОРИЈСКИМ ОТКРИЋЕМ О СРБИМА ЗАПРЕПАСТИЛИ СВЕТ! Дошло је време да сви сазнају ове чињенице

NEMCI ISTORIJSKIM OTKRIĆEM O SRBIMA ZAPREPASTILI SVET! Došlo je vreme da svi saznaju ove činjenice

23 avgusta 2018

Slobodan Jarčević, član Udruženja književnika Srbije, napisao je tekst o istoriji Srbije pre dinastije Nemanjića u kojem je izneo puno zanimljivih podataka koji bacaju drugačije svetlo na našu istoriju.

Prenosimo ga u celosti:

Stefan Prvovenčani Nemanjić je samo prvi krunisani vladar u dinastiji Nemanjića, a nikako prvi krunisani srpski kralj Srednjeg veka. Jer, Srbija je osnovana 490. godine s prestonicom u Skadru, a od tada – pa do 1171. godine, kad vlast preuzima Nemanja, Srbija je trajala oko 700 godina i imala je više od četrdeset krunisanih kraljeva.

Prednemanjićka Srbija se prostirala od Crnog mora do iza Trsta, što svedoči u 18. stoleću i Andrija Kačić Miošić i tadašnji istoričar iz Venecije Sebastijan Dolči.Znači, tvrđenja zvanične istorije – da su Srbi došli na Balkan i u Podunavlje iz Rusije tek u 7. stoleću Nove ere, te da su se opismenili i pokrstili tek u devetom stoleću, potpuno je krivotvorenje (falsifikat).

Pre Stefana Nemanje, Srbjom su vladale tri dinastije: Svevladovići (od 490. do 641. godine), Svetimirovići (od 641. do 794. godine) i Oštrivojevići (od 724. do 1171. godine).

Zanimljivo je, a zvanična istorija to ne beleži, da državnici Zapadnog rimskog carstva i Istočnog rimskog carstva (Vizantija – izmišljen naziv) nisu priznavali u drugim zemljama vladarima titule kralja i cara, te su srpske kraljeve, u svojim dokumentima, beležili kao: banove, župane, despote, kneževe…

Papa je priznao kraljevsku titulu tek Stefanu Prvovenčanom Nemanjiću, jer je to učinjeno zbog krstaškog rata protiv Srbije – krstaši Zapadnog rimskog carstva su okupirali srpski Zadar i okolinu (1202) i spremali se na osvajanje Istočnog rimskog carstva.

Zato im je trebao mir sa Srbijom, te su Nemanjiću priznali kraljevsko zvanje – da Srbija ne bi pomagala Istočno rimsko carstvo, koje su krstaši napali 1204. godine i zauzeli Konsantipolj i veliki deo teritorije, kojom su vladali do 1261. godine.

Zbog zanemarene istine o prošlosti Srba i ostalih Slovena, nije se došlo do imena svih srpskih kraljeva pre Nemanjića, ali do imena većine jeste, te navodim ta imena u sve tri prednemanjićke dinastije:

Svevladovići: Oštroilo, Svevlad, Selimir, Vladan, Radimir Drugi i nepoznato ime sledećeg; Svetimirovići: Svetimir, Budimir Svetopelek, Svetolik, Vladislav, Tomislav, Sebislav, Vladimir, Kadomir, Tvrdislav.

Oštrivojevići: Oštrivoj, Tolimir, Pribislav, Krepimir, Svetorad, Rodoslov, Časlav (nepoznata imena vladara od 865. Do 926 – no, pronađeno je ovih godina dokumenata o kraljici Domoslavi, u zidanama jedne crkve u Dalmaciji – početak 10. stoleća, za koju su Hrvati napisali da je hrvatska kraljica.

U njihovoj istoriji piše, da su tada vladali „hrvatski vladari“: Tomislav, Trpimir Drugi i Krepimir Prvi, Palvimri Ratnik, Tjecimir, Prelimir, Silvestar, Tugimir, Hvalimir, Dragimir, Vladimir Drugi, Dobrosav Vojislav Prvi, Mihailo, Bodin, Dobrosav Drugi, Vladimir Treći, Đuro i Grubiša. Neverovatno je da zvanična istorija ne spominje ovoliki broj vladara Srbije u Srednjem veku. A koliko su oni važni (to se podrazumeva), videćemo iz vremena srpskog kralja Krepimira Oštrivojevića, vladao od 815. do 840. godine.

Početkom 9. stoleća, Srbiju su vojno napale: Franačka, Bugarska i Istočno rimsko carstvo (Vizantija) – isto kao i NATO 1999. godine! Tad su Bugari okupirali istočnu Srbiju, a iz nje je pobegao plemić s delom vojske i naroda i stigavši do Srema, kojeg su okupirali Franci, zajedno sa Slavonijom i severnoistočnom obalom Jadrana. Borna se predao Francima. Franci su mu ustupili severoistočni deo jadranskog zaleđa, koje su okupirali, te je tim područjem Borna administrativno upravljao i sprovodio politiku franačkih okupatora.

Ove činjenice danas priznaju i nemački istoričari. Odbacuju nametnute laži o Srbima i ostalim Slovenima, koje su u društvene nauke uneli zvaničnici germansko-nordijske istorijske škole u 19. stoleću. Danas, nemački naučnici opovrgavaju svedočanstvo Konstantina Sedmog Porfirogenita, jer nema osnova verovati u njegov sadržaj i njegov navod o doseljavanju Slovena na Balkan u 7. stoleću.

Nemci tvrde:

– Porfirogenit je jedini izvor tvrdnje o doseljavanju Srba i Hrvata na Balkansko poluostrvo u VII veku. Porfirogenita su se slepo držali i Vatikan i predstavnici germansko-nordijske istorijske škole.

(Srbija Danas)

KOMENTARI14 komentara

 1. Zoran says:

  Samo jos SANU da to prizna i d adrava odobri da s euci u skolama u Srbiji i bice super.

  • cosic says:

   Tako bogate proslosti narod moze samo da 4god bombarduje nasumice jedan grad i da mu to bude jedini rat tako iscrpan i samostalan u toliko bogatoj tradiciji ili okolni narodi zbog toga moraju da dpolacuju stradanjem

 2. Za Srbiju says:

  Uostalom, naivni smo ako mislimo da oni to ne znaju i da su nam slučajno podmetali i brisali istoriju. Sve je to dugogodišnji plan da nas izbrišu i iz istorije i sa geografske karte.

 3. rajko says:

  Zašto nam je bilo potrebno ovoliko vremena da prihvatimo činjenice koje nam je J. Deretić obelodanio još pre desetak godina. Možda zato što te činjenice govore nama u prilog. Da su nekim slučajem iskrsle neke "nove" činjenice koje svedoče o našoj mizeriji, bezvrednosti i beznačajnosti, verovatno bismo ih očas prihvatili. Za veličinu je potrebna jedna specifična vrsta hrabrosti koja ne liči na gordost ili oholost, koja podrazumeva i odredjenu skromnost, ali i snagu da nosimo ulogu koju nam je dodelila istorija. Hoćemo li je ikad steći, pitam se, jer bez te hrabrost nemamo nikakve šanse da ponovo postanemo veliki narod kao što smo bili. Nemci imaju mnogo razloga da prihvate sve što je napisao J. Deretić od reči do reči, jer 90% Nemaca ima srpske gene i srpsko poreklo. Nisu to samo Prusi, nego i ostali Nemci. Njima bi po pravilu trebalo malo više vremena nego nama da to shvate, jer su njima mozgovi još više isprani, čak im je usadjen i drugi jezik, ali oni imaju hrabrost koju sam gore pomenuo, pa sam siguran da ćemo uskoro biti svedoci velike nemačke metamorfoze.

 4. gaga says:

  Pisuci o nemackom saboru u Ahenu i Heristalu pozvana su mnoga Srpska plemena i Srbi!O tome pise Ajnhard!A znate li da se Hrvati NIGDE ne pominju!

  • Deda Micko says:

   Pominju se u novinama kad peva Tompson.

  • Karital says:

   Zahvaljujući srbima krstaši su osvojili Carigrad.Da su se kojim slučajem vrli srpski vitezovi stavili na stranu Bizanta, u more bi završili Bonifacie i Simon od Montferrata.Krstaši zauzimaju Zadar, grad u kome od pamtivjeka žive srbi,grad u kome su raskošne srpske crkve, grad koji i sada diše srpski. Lepo je čuti da vas je NATO napao u devetom stoljeću, a iz srbije na zapad beži Borna.Za tog Bornu nitko živ u srbiju nije čuo, osim Deretića.To ime je toliko popularno u srbiji, da svaki terći muškarac nosi ime Borna.U laži su kratke noge!

   • rajko says:

    Ne kaže se "To ime je toliko popularno u Srbiji..." nego "To ime je toliko popularno u Srbiju..." Zar ja da te učim srpski?

 5. Rujanac says:

  Ste to znaju svi,osim Srba!Zahvaljujući vekovnoj masonskoj okupaciji koja dovodi i održava na vlasti infantilne marionete raznih političkih profila, ali jedinstvene u strateškom antiSrbstvu i zatiranju svega Srbskog.Zato ovo pleme "snom mrtvijem spava" a samo ga dželat teši:Glavu gore.Nije sve tako crno.Samo vam je povez preko očiju.

 6. Dane Radakovic says:

  Srbi u Srbiji Se NAe Bore za Srbiju da pisu istoriju o SRBIJI sve su prodali SRBSKO

 7. PRVA LINIJA says:

  DA LI IKO REALAN OCEKUJE DA SANU SA SVOJIM DANASNJIM AKADEMICIMA ODRASLIM I SKOLOVANIM NA NEMACKOM UCENJU PRIHVATI NOVE STARE I SAKRIVENE PODATKE... DA LI IKO VERUJE DA CE AKADEMIK STECENU TITULU VRATITI ZBOG POGRESNOG UCENJA, DA CE PONISTITI SVOJE DOKTORATE I NAUCNE RADOVE, PRIZNATI DA JE GENERACIJE STUDENATA UCIO POGRESNIM CINJENICAMA I DA JE NJEGOV ZIVOT I NAUCNI RAD PROMASAJ... CIST PROMASAJ I LAZ... TEK SMENOM GENERACIJA, PRIRODNIM ODLIVOM MOZGOVA STVORICE SE PROSTOR ZA ISTINU... ISTINU...

  • SANU zaslužuje says:

   gomnjivu motku, i da vrate pare od plata i projekata koje su oteli od ovog napaćenog naroda. Osim što ništa ne rade, nanose nam štetu. Sa druge strane pojedinci rade njihov posao sa dž, i još su pod progonom države

   • Deda Micko says:

    Da imam vlast, clanove SANU-a bih poslao na dozivotni rad u poljima kukuruza. Nista drugo. To su najveci zlikovci Srbije, najprodanije duse.

 8. komita says:

  Čekaj, zašto Nemci dobijaju kredit za ovo 'otkriće' koje je izneo Jarčević?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *