НЕМЦИ НАБАВЉАЈУ МАСКИРНЕ УНИФОРМЕ ЗА ЗИМУ: Стигао бруталан одговор из Русије!

NEMCI NABAVLJAJU MASKIRNE UNIFORME ZA ZIMU: Stigao brutalan odgovor iz Rusije!

23 oktobra 2019

Stalna misija Rusije pri NATO-u preporučila je Severnoatlantskom savezu da umesto zimskih uniformi kupi udžbenike iz istorije.

„Ovo je očigledno potrebno da bi se dokazalo čisto odbrambeno vojno planiranje NATO-a. Možda je bolje da kupe knjige iz istorije, na primer o Staljingradu?“, navodi se na zvaničnom nalogu ruskog predstavništva na Tviteru.Ranije je objavljeno da će NATO kupiti 78 hiljada kompleta zimskih maskirnih uniformi, kao i uniforme za operacije na –40 stepeni Celzijusa.

Komandant Severne flote Rusije admiral Nikolaj Jevmenov smatra da će vojno prisustvo NATO-a na Arktiku rasti, a da će se samim tim povećati i rizik od sukoba u regionu.

(Sputnjik)

KOMENTARI7 komentara

 1. Kosovac says:

  Odličan savet Rusije. Ove nove generacije sorošoida su bukvalno napustile pogled u prošlost, sada im je aktuelan samo pogled u Budućnost, nema veze kakvu. ……….Ovamo sa malom Gretom zagovaraju globalno zagrevanje, a onamo kupuju zimske uniforme. Kanda zbog globalnog zahlađenja. Mora nešto da se desi od ta dva, treba biti spreman za svaku varijantu. ……….Kao kada je titoistička ekonomija uspevala da prodaje zamrzivače Eskimima, Letoncima Estoncima i Laponcima. Sada će Poljska i Čehoslovačka da odvoje malo para iz svog Bruto, da se plate te savremene uniforme i električna ćebad. A led se topi na Antarktiku.

  • Velika Metla says:

   Kosovac,pa upravo zato oni i vaspitavaju svoju omladinu da se ne osvrću na prošlost. Kad zaborave prošlost onda im će se greške iz prošlosti ponavljati dok god ne shvate neke stvari. A njihove vođe ne žele da im se omladina seća ni prošlosti,a ni da shvate štogod. Jer ako im narod progleda biće vi-kr do kolena.

   • Kosovac says:

    @ Velika Metla, …..Priseti se da i svi Srpski medijumi, političari, komunisti, demokrate, čak i istoričari, svi se oni rastrgnuše objašnjavajući da ne treba gledati unazad, nego samo unapred. U budućnost. Već 30 godina ga oni tupe. Mislim da su i komunjare to izmislile 1945. godine. ……….To je taj sorošoidni sistem koji je zahvatio ceo svet (globalno), nije samo Srbe. ……….Dobro, „da narod progleda….“, narod ne može da progleda, on je pod dejstvom narkotika, pogled mu je mutan. Utovariš ga u autobus, odvedeš na destinaciju, onda ga vratiš kući, dnevnica uplaćena, narod zadovoljan. Druga kombinacija ista, odvedeš narod na neku prometnu ulicu u Beogradu, napraviš umetnički realiti performans, šetnja, šetnja, dovedeš dete u kolica da ga neki nervozan utepa, narod se izvika, ode kući, pa kaže „Dobro im je reka' ovaj naš Trifuović. Jes' da ne zna da glumi, ali kad počne da priča, …..priča, ….. Možeš da se posereš u to slobodno.“.

    • Velika Metla says:

     Kosovac,naravno da jesu,jer se sve radi po istom šablonu! Zaboravite Srbi da su vas klali,ubijali,palili po hramovima.......,da bi mogli lakše da nam to opet rade. Jer ako se desi,ne dao Bog,da zaboravimo nikada neće mlađi naraštaji moći prepoznati "simptome" onoga šta nam "partNjori" pripremaju. Jedno upoređenje samo. Ako lekar ne zna kako fizički izgleda neka zarazna bolest,i ne prepoznaje njene simptome,kako će je na prvi pogled prepoznati,i postupiti zaštitnički da se ne potruje narod? Nikako naravno. Tako ni mi ne smemo zaboraviti šta je fašistički zapad radio kod nas,inače nas nema nigde.

 2. Predrag says:

  Ovaj put nemci su mnogo lukaviji. Evo svesni smo da su preko eu vratili sve svoje teritorije koje su držali za vreme hitlera. Ovo što se dešava sa bregzitom i borbe trampa i duboke države je ustvari raskid amerike s nemačkom a duboka država je fašistička frakcija u americi. Oni vrlo oprezno čačkaju rusiju i koriste svaku nesmotrenost rusije dok se njihovi tajkuni kolju između sebe za vlast i pare da im ukradu nešto sa stola. Naravno nemačka je već duboko u Rusiji jer odrđeni ruski tajkuni upravo treba da zahvale nemcima za svoje bogatsvo. Strategija je prosta štampaju pare i kupuju ruski gas papirom tako da energiju za razvoj dobijaju džabe a rusi imaju veći gubitak što im to isporučuju bolje da ništa ne rade i ostave taj gas pod zemljom. Rat se uvek vodi a u ovom ratu se nekoristi oružje već papir tako da je ovaj rat virtualan kao i stvarnost u kojoj živimo. Razvoj komunikacija kompijuteri je debelo promenio svet a većina to ne kapira. Zamislite samo koju moć ima gugl, ako neko vlada svetom onda je to gugl. Pa oni su u iranu isključili nuklearna postrojenja mogu putinu u sred sna da upale svetlo u sobi. A nas fašisti odavno drže u šaci i sve što se ovde dešava je apsolutno njihovo maslo. gle samo ovog danas radostan ko kuče što će niki švaba da uloži u Srbiju 300 miliona štampanog papira a pritom nas debelo pljačkaju i otimaju ogromne resurse . Ovaj novi šiptar je čisti nemački pacov ,kurta oće bre trepču da prave baterije za vozila na baterije. Nema nikog bre da kaže odbi stoko to je naše ima pošteno da platiš da može svaki Srbin da pojede 80 kila mesa godišnje ko švaba a ne samo 20 kg i 100 kg leba.

  • Kosovac says:

   @ Predrag, …..Potpuno se slažem sa tvojim komentarom, sem onoga za Ruski gas. Ne dobijaju Rusi samo štampane papire za prodati gas. ……….Ovo za sistem Google je jasno, ali ako se čovek razdebili, onda on može te blagodeti kompjuterizacije i da upotrebi na dobrobit društva. Zato i ovi naši političari počinju da reklamiraju kompjuterizaciju više nego asfaltiranje pristupnih puteva ……….Ovo za rudnike je rekao i Dejan Lučić: Samo od rudnika Srbi ne moraju drugo da rade, nego da primaju platu od 500 evra. Onda će imati vremena i da prave decu. Ali ne, gospodin Vučić (i Tomislav Nikolić – čuli smo u kampanji) bi da svoju decu šalju u Evropu zato što je tamo Život samo takav, samo takav….. Čupav i dlakav.

 3. Za Srbiju says:

  Nabavljaju maske??!! Protiv ujeda komaraca? Cilj je da neka firma napravi dobar profit od tih maski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *