НЕМЦИ НАБАВЉАЈУ МАСКИРНЕ УНИФОРМЕ ЗА ЗИМУ: Стигао бруталан одговор из Русије!

НЕМЦИ НАБАВЉАЈУ МАСКИРНЕ УНИФОРМЕ ЗА ЗИМУ: Стигао бруталан одговор из Русије!

23 октобра 2019

Стална мисија Русије при НАТО-у препоручила је Северноатлантском савезу да уместо зимских униформи купи уџбенике из историје.

„Ово је очигледно потребно да би се доказало чисто одбрамбено војно планирање НАТО-а. Можда је боље да купе књиге из историје, на пример о Стаљинграду?“, наводи се на званичном налогу руског представништва на Твитеру.Раније је објављено да ће НАТО купити 78 хиљада комплета зимских маскирних униформи, као и униформе за операције на –40 степени Целзијуса.

Командант Северне флоте Русије адмирал Николај Јевменов сматра да ће војно присуство НАТО-а на Арктику расти, а да ће се самим тим повећати и ризик од сукоба у региону.

(Спутњик)

KOMENTARI7 коментара

 1. Косовац says:

  Одличан савет Русије. Ове нове генерације сорошоида су буквално напустиле поглед у прошлост, сада им је актуелан само поглед у Будућност, нема везе какву. ……….Овамо са малом Гретом заговарају глобално загревање, а онамо купују зимске униформе. Канда због глобалног захлађења. Мора нешто да се деси од та два, треба бити спреман за сваку варијанту. ……….Као када је титоистичка економија успевала да продаје замрзиваче Ескимима, Летонцима Естонцима и Лапонцима. Сада ће Пољска и Чехословачка да одвоје мало пара из свог Бруто, да се плате те савремене униформе и електрична ћебад. А лед се топи на Антарктику.

  • Velika Metla says:

   Косовац,па управо зато они и васпитавају своју омладину да се не осврћу на прошлост. Кад забораве прошлост онда им ће се грешке из прошлости понављати док год не схвате неке ствари. А њихове вође не желе да им се омладина сећа ни прошлости,а ни да схвате штогод. Јер ако им народ прогледа биће ви-кр до колена.

   • Косовац says:

    @ Velika Metla, …..Присети се да и сви Српски медијуми, политичари, комунисти, демократе, чак и историчари, сви се они растргнуше објашњавајући да не треба гледати уназад, него само унапред. У будућност. Већ 30 година га они тупе. Мислим да су и комуњаре то измислиле 1945. године. ……….То је тај сорошоидни систем који је захватио цео свет (глобално), није само Србе. ……….Добро, „да народ прогледа….“, народ не може да прогледа, он је под дејством наркотика, поглед му је мутан. Утовариш га у аутобус, одведеш на дестинацију, онда га вратиш кући, дневница уплаћена, народ задовољан. Друга комбинација иста, одведеш народ на неку прометну улицу у Београду, направиш уметнички реалити перформанс, шетња, шетња, доведеш дете у колица да га неки нервозан утепа, народ се извика, оде кући, па каже „Добро им је река' овај наш Трифуовић. Јес' да не зна да глуми, али кад почне да прича, …..прича, ….. Можеш да се посереш у то слободно.“.

    • Velika Metla says:

     Косовац,наравно да јесу,јер се све ради по истом шаблону! Заборавите Срби да су вас клали,убијали,палили по храмовима.......,да би могли лакше да нам то опет раде. Јер ако се деси,не дао Бог,да заборавимо никада неће млађи нараштаји моћи препознати "симптоме" онога шта нам "партЊори" припремају. Једно упоређење само. Ако лекар не зна како физички изгледа нека заразна болест,и не препознаје њене симптоме,како ће је на први поглед препознати,и поступити заштитнички да се не потрује народ? Никако наравно. Тако ни ми не смемо заборавити шта је фашистички запад радио код нас,иначе нас нема нигде.

 2. Predrag says:

  Ovaj put nemci su mnogo lukaviji. Evo svesni smo da su preko eu vratili sve svoje teritorije koje su držali za vreme hitlera. Ovo što se dešava sa bregzitom i borbe trampa i duboke države je ustvari raskid amerike s nemačkom a duboka država je fašistička frakcija u americi. Oni vrlo oprezno čačkaju rusiju i koriste svaku nesmotrenost rusije dok se njihovi tajkuni kolju između sebe za vlast i pare da im ukradu nešto sa stola. Naravno nemačka je već duboko u Rusiji jer odrđeni ruski tajkuni upravo treba da zahvale nemcima za svoje bogatsvo. Strategija je prosta štampaju pare i kupuju ruski gas papirom tako da energiju za razvoj dobijaju džabe a rusi imaju veći gubitak što im to isporučuju bolje da ništa ne rade i ostave taj gas pod zemljom. Rat se uvek vodi a u ovom ratu se nekoristi oružje već papir tako da je ovaj rat virtualan kao i stvarnost u kojoj živimo. Razvoj komunikacija kompijuteri je debelo promenio svet a većina to ne kapira. Zamislite samo koju moć ima gugl, ako neko vlada svetom onda je to gugl. Pa oni su u iranu isključili nuklearna postrojenja mogu putinu u sred sna da upale svetlo u sobi. A nas fašisti odavno drže u šaci i sve što se ovde dešava je apsolutno njihovo maslo. gle samo ovog danas radostan ko kuče što će niki švaba da uloži u Srbiju 300 miliona štampanog papira a pritom nas debelo pljačkaju i otimaju ogromne resurse . Ovaj novi šiptar je čisti nemački pacov ,kurta oće bre trepču da prave baterije za vozila na baterije. Nema nikog bre da kaže odbi stoko to je naše ima pošteno da platiš da može svaki Srbin da pojede 80 kila mesa godišnje ko švaba a ne samo 20 kg i 100 kg leba.

  • Косовац says:

   @ Predrag, …..Потпуно се слажем са твојим коментаром, сем онога за Руски гас. Не добијају Руси само штампане папире за продати гас. ……….Ово за систем Гоогле је јасно, али ако се човек раздебили, онда он може те благодети компјутеризације и да употреби на добробит друштва. Зато и ови наши политичари почињу да рекламирају компјутеризацију више него асфалтирање приступних путева ……….Ово за руднике је рекао и Дејан Лучић: Само од рудника Срби не морају друго да раде, него да примају плату од 500 евра. Онда ће имати времена и да праве децу. Али не, господин Вучић (и Томислав Николић – чули смо у кампањи) би да своју децу шаљу у Европу зато што је тамо Живот само такав, само такав….. Чупав и длакав.

 3. Za Srbiju says:

  Nabavljaju maske??!! Protiv ujeda komaraca? Cilj je da neka firma napravi dobar profit od tih maski.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u