НЕМЦИ У ПАНИЦИ: Зауставите мигранте муслимане – ИМА ИХ ПРЕВИШЕ!

NEMCI U PANICI: Zaustavite migrante muslimane – IMA IH PREVIŠE!

8 maja 2024

Nemačka je sve manje zainteresovana za primanje migranata iz islamskih zemalja, pokazala je najnovija anketa Inse koju je naručila medijska grupa Nius.

Najnovije istraživanje pokazuje da se čak 52 odsto ispitanika slaže sa izjavom da „Nemačka generalno više ne bi trebalo da prihvata izbeglice iz islamskih zemalja“. Samo 34 odsto ispitanika se „ne slaže“ ili „ima tendenciju da se ne slaže“ sa ovom izjavom.Još veći broj njih je saglasan sa tvrdnjom da „u određenim delovima mog grada ili sela imam osećaj da više nisam u Nemačkoj“. Prema anketi, čak 57 odsto njih ima taj utisak, dok 36 odsto ne deli ovaj osećaj.

Anketa dalje pokazuje da je 54 odsto ispitanika reklo da se „plaši da će Nemci postati manjina u Nemačkoj“. S druge strane, 37 odsto je reklo da nije zabrinuto.

Prema anketi, 45 odsto ispitanika slaže se sa izjavom – „Verujem da Evropljane postepeno zamenjuju imigranti iz Afrike i Bliskog istoka“. Njih 41 odsto, odbacuje ovu izjavu.

Dve trećine Nemaca (65 odsto) slaže se sa tvrdnjom da u Nemačkoj postoji „rasizam protiv belaca“, dok samo 22 odsto smatra da to nije tačno.

Velika većina takođe veruje da integracija migranata ne funkcioniše. Njih 58 odsto je reklo „ne“ na pitanje da li su se „migranti u velikoj meri dobro integrisali u Nemačkoj“. Samo 29 odsto ispitanika kaže da su se migranti dobro integrisali.

Ogromna većina Nemaca se slaže sa izjavom da „trenutna migracija preopterećuje nemački školski sistem“. Rezultati pokazuju da se 75 odsto, odnosno tri četvrtine, slaže sa ovom tvrdnjom, dok 22 odsto kaže da ne vidi problem.

Istraživanje je usledilo nakon niza anketa koje pokazuju da su Nemci sve naklonjeni primanju migranata muslimanskog porekla, podseća „Remiks“. Strahove Nemaca dodatno je podstakao protest u Hamburgu prošle sedmice kada su pripadnici radikalne šerijatske grupe pozivali na osnivanje kalifata u Nemačkoj.

Uz to, prošlog meseca je objavljeno da je udeo stranaca koji su počinili zločine u zemlji dostigao rekordnih 41 odsto.

(RT Balkan)

KOMENTARI14 komentara

 1. milorad5 says:

  je na neko kako se kaže "alah akbar" na nemačkom ?

  • velemir says:

   "Alah ist gros"

 2. 1389 says:

  Samo neka jim dolaze, tako su tražili - islamska republika nemačka....

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   Rile, ne pišeš "J" ispred imeničke zamenice. U trećem licu množine pogotovo. 🤣

 3. mamlaz says:

  kuvanje zabe , neko rece. Cifut miksa bjelce i crnce /Adam ili Adem /je bi0 CRNAC,taj se pari sa istocnjacima i tad nastupa era GOJA.vlada vjestacka inteligencija a njom ODABRANI NAROD koji se nije miksao sa gojama. sve postaje mravinjak. vjerovali ili ne neima spasa

 4. M says:

  ...vjerovao ili ne iako si sve dobro rekao... Ima Spasa!

  • Kosovac says:

   @ M, …..Kolega izleteo si sa komentarom, mamlaz je mislio da nema spasa rodnovercima.

 5. Gagi says:

  Izgibose nasi Srbi onomad bezveze. Trebali su Murata da docekaju na crvenom cilimu i da im spreme sendvice za usput, da sto pre i neometano stignu do Beca. "Nasi" zapadni "saveznici" su sa radoscu gledali kako nas ovi nabijaju na kolac i seku jataganima, prstom nisu mrdnuli da nam se oduze i pomognu. Kasnije su se i oni sami postarali da nas sto vise pokolju i unakaze. Sa zadovoljstvom cemo gledati njihovu predstojecu golgotu.

 6. Petrovgrad says:

  Pitanje je kako se stvari posmatraju. Muslimani bi rekli da Nemaca ima suviše u Nemačkoj, a da je muslimana nedovoljno. Sećam se jedne TV reportaže iz Berlina iz 80-te, kada je novinar upitao Turke, kako se osećaju u Berlinu i šta im smeta. Jedan je odgovporio "Sve je dobro, samo ima malo više Nemaca". Tada je reporter, otrgao kameru sa ramena kamermana i bacio o asvalt. Danas je to realnost, sa kojom se kojom se Nemci moraju pomiriti.Da se ne ponavljam, broj novorođenih beba sa imenom Muhamed i Fatima, već nadmašuju imena beba Kristijan i Angela. Drugo Nemci masovno se iseljavaju iz Nemačke. To da su katoličke katedrale i bogomolje izdali u podzakup za džamije i tekije, to je davno poznata stvar. Ovo nije moja teorija, to su statistički podaci iz Nemačke. Možda su naduvani i fingirani, ali niko ih nije demantovao.Vraća im se, za sva ylodela koja su činili mnogim narodima, a posebno Slovenskim. Karma je čudna stvar.

 7. rade says:

  Poznata islamska taktika,sto vise i vise djece koji ce nekada biti jedna puska i jedan glas.Siptarima na Kosmetu je uspjelo,imali su po 10-ero djece,a Srbi jedno ili nijedno.Tako je sada i u EU,gdja i ja zivim i stalno gledam zamotane zenturace sa 5-6 djece.Zato se Izrael zeli rijesiti Gaze,tamo svi muslimanski bracni parovi imaju 8 i vise djece.

 8. rade1 says:

  Poznata islamska taktika,sto vise i vise djece koji ce nekada biti jedna puska i jedan glas.Siptarima na Kosmetu je uspjelo,imali su po 10-ero djece,a Srbi jedno ili nijedno.Tako je sada i u EU,gdja i ja zivim i stalno gledam zamotane zenturace sa 5-6 djece.Zato se Izrael zeli rijesiti Gaze,tamo svi muslimanski bracni parovi imaju 8 i vise djece.

 9. Kosovac says:

  Čekajte novinari, nije uopšte važan podatak da li se ispitanici ankete slažu sa mislimanskim faktorom, ili da se ne slažu. Važan podatak je samo to ŠTA je Glavni sorošoid naredio svom masončiću Olafu Šolcu.

 10. NikolaVeliki says:

  Pa ja stvarno ne razumem što se Švabe toliko stresiraju, kad se oni i muslimani medjusobno obožavaju i podržavaju u odnosu na Jevreje i Jevrejsko pitanje. Poznata je Hitlerova izjava da bi Nemačkim Arijevcima :"Mnogo prirodnija bila islamska, nego hrišćanska religija i da se prelazak nemaca na islam ne bi kosio sa nacističkom ideologijom". Osim Toga veliki Hitlerov lični prijatelj je bio Jerusalimski muftija Amin-al Huseini, osnivač bosanske muslimanske Handžar divizije, inače palestinac i rodjeni stric palestinskog vodje Jasera Arafata. I još jedan veliki arapin, musliman je bio obožavalac Hitlera, veliki Titov prijatelj - predsednik Egipta Gamal Abdel Naser držao je Hitlerov portret u svojoj predsedničkoj vili, gde je dočekivao strane državnike, a medju njima i Tita i jugoslovenske delegacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *