НЕНАД ЈЕЗДИЋ ретко говори за медије, али кад проговори…

NENAD JEZDIĆ retko govori za medije, ali kad progovori…

18 avgusta 2016

nenad-jezdic_620x0Popularni glumac Nenad Jezdić dozira pojavljivanje u javnosti i to zbog veoma jasnog razloga: Smatra da je pričanje o sebi u medijima – glupo.

Međutim, Valjevac koji je napustio život u gradu kako bi se na selu bavio poljoprivredom otkrio je zašto se odlučio na takav korak.

– Iskren da budem, mislim da ja nemam šta da kažem za medije. Ne volim da pričam o sebi. To mi je tako glupo. Život na selu me jako ispunjava i jako je lepo živeti van grada. Ipak, Valjevo je svakako grad koji najviše volim. Užasno se osećam što natalitet pada, što se se za godinu dana rodi u selima samo nekoliko dece .

Napomenuo je Nenad i iskazao stav o savremenim devojkama:

– Ne volim da vidim devojke koje se ovde samo šminkaju, puće i sređuju na svakih dva minuta.

KOMENTARI3 komentara

 1. Pitagora says:

  Ovo mu je dobro. Duplo golo. Nije imao šta da kaže. Zato nije rekao ništa. Pošteno, brate. Inače, simpatičan tip, dobar je u filmu "Sedam i po smrtnih grehova", ali i u drugim ulogama. Čim ga vidiš, ne znaš ko je.

  • Milan+ says:

   Srbi katolici, dokle cete da tresete kavez i lupardate.... ?? Verovatno dok vas ne oslobodimo po treci put u poslednjih sto godina. Kako potomak svapskih konjusara i infantilni pokatoliceni komleksas moze da se zove Pitagora ???? Ili ovaj drugi Milojko ??? ...umesto da se lepo zove Stojko posto je pametan koliko i k.... :))

   • Aleksandar says:

    Poštovani, trebalo je malo da ideš u školu, nemoj da se zanosiš internetom, trebalo je de naučiš pravopis, onda da jasno formulišeš ono što si smislio u svojoj ubogoj glavi, zatim ti treba podosta pristojnosti (znam da nisi imao od koga i gde da naučiš, ali potrudi se) - dakle, mnogo toga ti treba. Ukratko, veoma si POTREBIT. KATOLIKA SI POGODIO K'O PRSTOM, ČIME SI POKAZAO TALENAT DA VIDIŠ ONO ČEGA NEMA. TEBI JE, IZGLEDA, KATOLIK SVAKI ONAJ, KOJI KORISTI VIŠE OD DVESTA REČI U REČNIKU. NESREĆNIČE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *