Необични трикови за мршављење

Neobični trikovi za mršavljenje

19 aprila 2017

Jedi manje, vežbaj više – bio bi opšti savet svima koji žele da oslabe. Problem nastaje u domenu konkretnog, pa tako neki savetuju izbacivanje ugljenih hidrata, drugi njihovo uzimanje, jedni predlažu da se „bacite“ na meso, drugi da ga smanjite. A postoje i neobični trikovi koji će vam, kažu neki stručnjaci, pomoći u borbi protiv kilograma.

Prvo, naoružajte se jabukama, pepermintom, a kada stignu i breskvama jer pojedine studije pokazuju da miris ovih namirnica gasi apetit. Jedna firma je čak pre nekoliko godina napravila parfem za mršavljenje sa aromama, koje su, navodno, sprečavale dame da mnogo jedu.

Drugo, ugasite svetlo kad idete na spavanje. Taj savet zasnovan je na istraživanju da ljudi koji spavaju u tamnim prostorijama bez svetla koje dolazi sa strane ili ih ujutru budi, uključujući i odsjaje sa satova i telefona, imaju bolji metabolizam i vitkiji su.

I poslednji, neobičan trik možete da primenite kada idete u prodavnicu. Umesto karticom, plaćajte kešom jer ćete tako manje trošiti na grickalice i slatkiše, što će na duže staze sprečiti gomilanje kilograma.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *