НЕОЧЕКИВАНИ ПОТЕЗ ЦРНОГОРСКЕ ОПОЗИЦИЈЕ руши Мила Ђукановића!

NEOČEKIVANI POTEZ CRNOGORSKE OPOZICIJE ruši Mila Đukanovića!

19 oktobra 2016

milo-dukanovic-46zh65

Demokratski front, kao najjača opoziciona struktura, je spreman da podrži manjinsku vladu u nameri da se razvlasti Demokratska partija socijalista.

Kako IN4S saznaje predsedništvo Demokratskog fronta na sastanku koji je upravo završen, jednoglasno je donelo odluku da ova koalicija pruži manjinsku podršku za formiranje vlade bez DPS-a.

Demokratski front će takvoj vladi bez DPS pružiti manjinsku podršku, što znači da DF neće u njoj učestvovati.

( In4s.net)

KOMENTARI4 komentara

 1. DUSKO says:

  ZNA ON DOBRODA GA CEKA ITALIJANSKA MAFIJA ! ONI NISTA NE OPRASTAJU !!!

 2. Trifun says:

  Sudovi u Svajcarskoj i Italiji cekaju, ili tamo ili skrivanje od mafijaskih saradnika iz Italije koji ce ga traziti. A moze i da mirno sjase sa kostiju naroda Crne Gore i da ima fer sudenje u Crnoj Gori i odlezi posteno.

 3. Trifun says:

  Ne mogu da se zamislim u njegovom polozaju jer necu, ne interesuje me da to radim, ali mogu da mu predlozim da mirno preda vlast narodu Crne Gore koji je preko opozicije vecinom glasova od 47% naspram 41% (a u realnosti jos veci poraz DPS-a od sluzbenih brojki) trazio smenu vlasti. Opozicija mu treba obecati fer i posteno sudenje, bez puno halabuke i da ima garancije da ce se smatrati nevinim dok se ne dokaze suprotno.

 4. Trifun says:

  U ovoj tranziciji vlasti na demokratsku opoziciju treba uraditi sve u nasoj moci da dode to smene Vlade mirno i dostojanstveno. Medutim mora se staviti do znanja da narod vise ne moze tolerisati njegovo obespravljivanje i gusenje sloboda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *