НЕПЛАНИРАНА ОДЛУКА ШИПТАРА! Харадинај повукао захтев за чланство тзв. Kосова у Интерполу! СВЕ ЗБОГ СТРАХА ОД ЈОШ ЈЕДНОГ ПОРАЗА

НЕПЛАНИРАНА ОДЛУКА ШИПТАРА! Харадинај повукао захтев за чланство тзв. Kосова у Интерполу! СВЕ ЗБОГ СТРАХА ОД ЈОШ ЈЕДНОГ ПОРАЗА

15 октобра 2019

Премијер у оставци Рамуш Харадинај упутио је данас писмо Скупштини Инерпола у којем саопштава да се повлачи пријава Kосова за чланство у Интерполу.

Имајући у виду да су на Kосову 6. октобра организовани избори за парламент, љубазно вас молим да захтев за нашу апликацију за чланство буде одложен до следећег заседања Генералне скупштине Интерпола, написао је Харадинај.Амбасади Србије у Паризу достављена је нота у којој Рамуш Харадинај повлачи захтев за чланство Kосова у Интерполу. Нота је стигла данас нешто пре 15 сати.

Kако Б92 незванично сазнаје, представници Приштине на заседању Интерпола у Чилеу повукли су предлог за гласање „само сат пред заседање скупштине те организације јер су, када су бројали гласове, схватили да ће доживети дебакл“.

Ова одлука, сазнајемо, није била раније планирана, због чега се сада и штампа нови дневни ред седнице како би та тачка била изостављена.

Ускоро опширније…

KOMENTARIЈедан коментар

  1. petrovgrad says:

    Hajradinaj je prošlost. On više nije bitan. Novi igrač je Kurti, koji se izjašnjava protiv R Kosovo. Prvo što je uradio izbacio je zastavu Kosova i uveo zastavu Albanije. On neće Sever Kosova, on hoće Tutin, N.Pazar, Sjenicu, Kuršumliju, Prokuplje ... i sve što pripada Velikoj Albaniji. Kurti je saborac demokrata i 5-oktobraša jer su svi zajedno borili protiv Miloševića. Njega je Koštunica oslobodio kao saoborca. Koštunica se nije setio da traži oslobadjanje i razmenu kidnapovanih Srba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u