НЕПЛАНИРАНА ОДЛУКА ШИПТАРА! Харадинај повукао захтев за чланство тзв. Kосова у Интерполу! СВЕ ЗБОГ СТРАХА ОД ЈОШ ЈЕДНОГ ПОРАЗА

NEPLANIRANA ODLUKA ŠIPTARA! Haradinaj povukao zahtev za članstvo tzv. Kosova u Interpolu! SVE ZBOG STRAHA OD JOŠ JEDNOG PORAZA

15 oktobra 2019

Premijer u ostavci Ramuš Haradinaj uputio je danas pismo Skupštini Inerpola u kojem saopštava da se povlači prijava Kosova za članstvo u Interpolu.

Imajući u vidu da su na Kosovu 6. oktobra organizovani izbori za parlament, ljubazno vas molim da zahtev za našu aplikaciju za članstvo bude odložen do sledećeg zasedanja Generalne skupštine Interpola, napisao je Haradinaj.Ambasadi Srbije u Parizu dostavljena je nota u kojoj Ramuš Haradinaj povlači zahtev za članstvo Kosova u Interpolu. Nota je stigla danas nešto pre 15 sati.

Kako B92 nezvanično saznaje, predstavnici Prištine na zasedanju Interpola u Čileu povukli su predlog za glasanje „samo sat pred zasedanje skupštine te organizacije jer su, kada su brojali glasove, shvatili da će doživeti debakl“.

Ova odluka, saznajemo, nije bila ranije planirana, zbog čega se sada i štampa novi dnevni red sednice kako bi ta tačka bila izostavljena.

Uskoro opširnije…

KOMENTARIJedan komentar

  1. petrovgrad says:

    Hajradinaj je prošlost. On više nije bitan. Novi igrač je Kurti, koji se izjašnjava protiv R Kosovo. Prvo što je uradio izbacio je zastavu Kosova i uveo zastavu Albanije. On neće Sever Kosova, on hoće Tutin, N.Pazar, Sjenicu, Kuršumliju, Prokuplje ... i sve što pripada Velikoj Albaniji. Kurti je saborac demokrata i 5-oktobraša jer su svi zajedno borili protiv Miloševića. Njega je Koštunica oslobodio kao saoborca. Koštunica se nije setio da traži oslobadjanje i razmenu kidnapovanih Srba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *