НЕПОЗНАТА ЛЕТЕЛИЦА пала на северу Сирије: Снимак УЗДРМАО планету (ВИДЕО)

NEPOZNATA LETELICA pala na severu Sirije: Snimak UZDRMAO planetu (VIDEO)

18 jula 2018

Nepoznata letelica, najverovatnije vojni avion srušio se u severnoj sirijskoj provinciji El Hasaka, saopštila je sirijska novinska agencija SANA, pozivajući se na lokalne izvore.

Incident se dogodio u selu Mšaveh koje se nalazi u južnom delu provincije, prenosi SANA.

Medijska kuća je takođe objavila video-snimke koji pokazuju oštećene ostatke letelice.

KOMENTARI



7 komentara

 1. Trade Mark says:

  bespilotna

 2. Mali Vuk says:

  Da, da bezpilotna od 200 megatona !

 3. DonDon says:

  Ovakve letelice kod kineza na banjici za 2500 hiljade kupis.

 4. Osvajac Wimbledona says:

  US Avaks ili kineski lampion ;-)

 5. Miraš says:

  U ovom delu Sirije lete samo avioni Američke koalicije.

 6. Slobodanka says:

  Postignuti su ključni dogovori o kapitulaciji terorista u pokrajini Kunejtra. Pregovore su vodili ruski pregovarači, deo terorista će se povući u Idlib, najpre će predati teško naoružanje. Ko želi može da prihvati sve uslove vlade i da ostane u svojim mestima. Posle završetka njihove evakuacije u Idlib, teritorija te manje pokrajine sve do granice okupirane Golanske visoravni preći će pod kontrolu Damaska. Dobro je što se predaju i u Kunejtri jer tako se smanjuje mogućnost Izraelskim snagama da prave svoje provokativne agresije... Istovremeno sa tim dogovorom izvršeno je premeštanje preostalog stanovništva iz naselja Fua i Kefraja (Idlib) uglavnom u Alepo. Reč je o odlasku 6.900 ljudi. Ovakvih predloga bilo je i ranije. Ako će sada biti više češljanja po Idlibu bilo je krajnje vreme da sklone to često napadano šitsko stanovništvo... Posle završene evakuacije "zelenih" iz Kunejtre u Idlib ostaće samo enklava "crnih" na krajnjem jugozapadu i još poneka banda An Nusre koja nije ušla ni u kakve pregovore, ne žele da se predaju. Grad Nawa koji se nalazi dosta blizu te enklave "crnih" u roku 1-2 dana može da očekuje ulazak ruske vojne policije i povratak grada pod državnu kontrolu. Otprilike početkom ili sredinom Avgusta može se očekivati završetak ove vojne operacija snaga SAA.

 7. Miraš says:

  Ubrzo će Damask imati pod 100% ili 99% kontrolom 8 pokrajina od postojećih 14. To su Latakija, Tartus, Hama, Damask 1, Damask 2, Suvajda, Dara i Kunejtra. Deveti po stepenu oslobodjenosti je Homs (najveća pokrajina), otprilike 88%, a neoslobodjeni deo predstavlja američka baza Tanf. Deseta pokrajina koju će SAA imati kadtad pod potpunom kontrolom je Idlib. ... Sledeće 4 pokrajine delimično drže pod kontrolom SAA i kurdski SDF. Snage SAA pokrajinu Deir ez Zor kontrolišu blizu 50%, Alepo oko 40%, Raku kontrolišu oko 28%, a u Hasaki imaju samo dve manja džepa. Druge delove ove 4 pokrajine uglavnom kontroliše kurdski SDF. Ali i oni se još uvek i to dugo i sporo bore protiv dve enklave "crnih". Ako bi došlo do sporazuma izmedju Kurda i Damaska, onda je kraj rata u Siriji blizu. Hm, američke snage kad će (i da li će) napustiti Siriju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *