НЕПРИЈАТЕЉИ РУСИЈЕ У СТРАХУ! Путин са само две речи довео запад до хистерије! (ВИДЕО)

NEPRIJATELJI RUSIJE U STRAHU! Putin sa samo dve reči doveo zapad do histerije! (VIDEO)

27 aprila 2021

Ruski predsednik Vladimir Putin je sa samo dve reči uspeo da dovede Zapad do histerije, rekao je vojni stručnjak Aleksej Leonkov.

Ruski lider je nedavno upozorio zapadne države da ne prelaze crvenu liniju, jer bi to moglo dovesti do ozbiljnih posledica. Reakcija stranih zemalja na ovu izjavu bila je blizu iznenađenja i užasa, tvrdi Leonkov u emisiji „Solovjev uživo“. Naglasio je da su Putinu bile potrebne samo ove dve reči – „crvena linija“ da bi uplašio Zapad.„Zapad se fokusirao na naša spoljnopolitička pitanja. Izraz „crvena linija“ uplašio ih je do prosede – najblaže rečeno“ rekao je stručnjak.

Efekat koji je proizveo šef Ruske Federacije pojačan je neizvesnošću u iscrtavanju ovih jarko crvenih linija, smatra Leonkov. Naglasio je da SAD i njihovi evropski saveznici trenutno traže granice onoga što je dozvoljeno u odnosima sa Rusijom. Stručnjak je pojasnio da Zapad jednostavno ne zna gde će Moskva povući crvene linije, podsećajući da su rivali Ruske Federacije spalili mnoge mostove iza sebe, pa ih sada moraju ponovo graditi.

Dodao je da neki „mostovi“ i dalje ostaju između Ruske Federacije i zapadnih država u sferama globalne ekologije i oružanih snaga.

https://www.youtube.com/watch?v=xTVfwqGk21A

(Alo)

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Dobro je za Rusiju ako ima svoje crvene linije izvan Rusije!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *