NEPROVERENA INFORMACIJA: Ukrajinska armija priprema državni udar i svrgavanje hunte sa vlasti

NEPROVERENA INFORMACIJA: Ukrajinska armija priprema državni udar i svrgavanje hunte sa vlasti

2 septembra 2014

253217-ukraine-2Portal politrussia.com došao je do saznanja da se u Ukrajini priprema državni udar. Mi vam prenosimo njihovu vest u celosti:

Naši ukrajinski izvori nas informišu da se u ovom trenutku vode pregovori između jedinica ukrajinske armije koji pokušavaju da ostvare kontakt sa armijom Novorusije kako bi zajedničkim snagama zbacili kijevsku EU-naci huntu sa vlasti.

Predstavnici pučista su uvereni da je vlast kijevske EU-naci hunte oličene u Porošenku veoma slaba, ranjiva i da se održava ogromnim naporom. U jedinicama koje pripremaju puč vlada panika jer znaju da će biti unušteni od strane armije Novorusije i radije bi da krenu na Kijev gde još mogu nešto da urade kako bi spasili sopstvenu kožu.

Ukrajinska vojska jednostavno više ne želi da ratuje i gine te bi mnogo radije okrenula oružje protiv instalirane EU-naci hunte u Kijevu.

(Politrussia.com, vaseljenska.com)

KOMENTARI4 komentara

  1. cufna says:

    Ovo bi bio najmanje očekivan razvoj događaja, ali i najpravednije rešenje za Ukrajinu.

  2. Spasoje says:

    Nije samo najpravednije riješenje,već i najbolje i najbrži izlazak iz krize i prekid gradjanskog rata.

  3. Kralj, car, bog na zemlji says:

    Ustvari to bi bilo ocekivano skroz jer kako doslo, tako i otislo - SILOM! Samo kod nas je proslo to sa silom a da ih ne oteraju usranom motkom na kraju price.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *