НЕРЕДИ СЕ ПРЕНОСЕ НА НЕМАЧКУ: Каменицама на дневни лист

NEREDI SE PRENOSE NA NEMAČKU: Kamenicama na dnevni list

11 januara 2015

048802Na zgradu nemačkog dnevnika Hamburger morgenposta bačeno je nekoliko kamenica i zapaljivi predmet koji je prouzrokovao požar.

Kako prenose svetski mediji, list se našao na udaru pošto je prethodnih dana prenosio karikature francuskog magazina Šarli ebdo.

“Kamenice i zapaljeni predmet ubačeni su kroz prozor. Dve sobe na donjim spratovima su oštećene, a požar je veoma brzo lokalizovan“, rekli su iz policije agenciji Frans pres.

Regionalni dnevnik je preneo tri karikature Šarli ebdoa posle masakra koji je počinjen u redakciji francuskog satiričnog magazina u sredu, gde je ubijeno 12 ljudi.

“Ovoliko slobode mora da bude moguće“, pisalo je na naslovnoj strani HM.

Policija je navela da se napad dogodio u 1.20 po srednjoevropskom vremenu, u noći između subote i nedelje.

Uhapšene su dve osobe, a istraga je otvorena.

Policijski zvaničnici su istakli da postoji verlika verovatnoća da je napad povezan sa napadom na Šarli ebdo, te da je to ključno pitanje istrage.

KOMENTARI2 komentara

  1. demos demokratius says:

    to moze biti da su uradili i nacisti iz razloga da njemacki narod poostri protiv muslimanskog stanovnistva u njemackoj.Zasto bi njemacki muslimani to radili kad oni nisu u njjemackoj toliko izmjesani kao francuska engleska holandija.njemacka italija austrija svajcarska nemaju toliko crnaca i muslimana kao engleska holandija francuska belgija svedska.Citav svijet zna kakvi su nijemci nacisti kad se naljute,dzabe im turski klubovi

  2. Radoje says:

    Koja je to zasluga niko nije objasnio. Ali mecka igra kao cigra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *