НЕРЕДИ У АМЕРИЦИ су давно испланирани! ЕВО ДОКАЗА…

NEREDI U AMERICI su davno isplanirani! EVO DOKAZA…

5 juna 2020

Pripadnici ekstremno levičarskog pokreta „Antifa“ u SAD počeli su da planiraju pobunu protiv tamošnjih vlasti pre više meseci, navodi „Vašington tajms“.

Pobuna je širom zemlje trebalo da bude podstaknuta još u novembru, u vreme kada je kampanja za ovogodišnje predsedničke izbore u SAD zaista počela, piše list u ekskluzivnom izveštaju, pozivajući se na tvrdnje jednog zvaničnika organa reda koji ima pristup obaveštajnim podacima o toj tajanstvenoj grupaciji.Posle smrti Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu, širom SAD su se dogodile nasilne demonstracije i pljačke, a „Antifom“ – čiji aktivisti su se raširili među demonstrantima – sada se intenzivno bave istražitelji, navodi list.

Komentarišući tvrdnje neimenovanog zvaničnika, analitičari ističu da bi takav potez „Antife“ bio potpuno u skladu sa njenim karakterom.

„Postupci ‘Antife’ predstavljaju oštar raskid sa dugom tradicijom miroljubivih političkih procesa u SAD, a njena marksistička ideologija nastoji ne samo da kratkoročno utiče na izbore, već i da uništi korišćenje izbora kao određujućeg faktora političkog legitimiteta“, kaže jedan analitičar.

Drugi sagovornik „Vašington tajmsa“ tvrdi da izbor Donalda Trampa za predsednika i revitalizacija SAD predstavljaju pretnju po „nihilističke ciljeve ‘Antife“, koja, po njegovim rečima, podstiče nasilje kako bi stvorila haos i očajanje i dovela do Trampovog poraza na predsedničkim izborima.

I sam Tramp je „Antifu“ označio kao jednu od grupacija koje stoje iza nasilnih protesta, a savetnik Bele kuće za nacionalnu bezbednost Robert O“Brajen je izjavio da američki zvaničnici zahtevaju više obaveštajnih podataka o aktivnostima te grupe u svetlu događaja koji su se odigrali proteklih dana, navodi list.

Sa druge strane, ranije danas objavljeno je da kancelarija FBI u Vašingtonu ne raspolaže obaveštajnim podacima koji ukazuju na umešanost ili prisustvo pokreta Antifa u nasilju tokom protesta.

KOMENTARI7 komentara

 1. Crni Petak says:

  Umro je Karl Marks, umro je Fridrih Engels, ali se i ja ne osećam baš najbolje. Ako ove pokretače označe kao marksiste i komuniste, onda su oni već tako - reći mrtvi. To kod njih ne pali. Ali je moguće da dođe do sve-opšteg nezadovoljstva radi siromaštva, pada ekonomije, gubitka posla, gladi i bolesti, što bi bilo logično i za našu zemlju, i kod nas već divljaju. Ni sto evra neće pomoći. Što se tiče brće iz amerika, biće dobro ako ne zarate L.A vs N.A. Tramp nije postavio obećanju žicu između dve amerike, nije namirio sirotinju, belci i crnci i dalje ratuju, u crne ljude prvo pucaju pa ih legitimišu, jer prosečan crnac će postati ili dobar košarkaš ili dobar ulični razbojnik. Dodatno je stanovništvo iritirano covid-om, čak su i trampove pristalice među građanima krenule sa oružijem na ulicu i skupštinu. To je sve početak, a sada preostaje da se Zver napije krvi, Zver to radi svuda po svetu. Kada vidite Zver u svojoj avliji . odrešite kuče, makar ono bilo pomeranac.

  • Olja says:

   Zaboravili ste treću varijantu za crnce, rep muzičar!!!A propo crnaca u SAD, pade mi na pamet jedna pričica iz naše sredine!Pre koju godinu, tv ekipa boravila u jednom romskom naselju na periferiji nekog našeg grada, možda baš Beograda!Tamo, haos, sklepani kućerci, među njima i po koja ,,vila" od tri sprata,arhitektonska papazjanija od najlon krovova i mermernih ograda, more dece i pasa i NAJVAŽNIJE tone smeća, u raznoraznim vidovima, od metalnog otpada, bele tehnike, kartona, kesa, razbacane odeće, deponija u sred naselja!Jedan od stanovnika je pred kamerama otpočeo kuknjavu Čekamo vlasti da reaguju, da nam se naprave kuće, da se naselje sredi, da imamo i mi park i igralište, da nam bude lepo i čisto, vidite gde živimo!Reporter upita A zašto, za početak, ne raščistite sami ovaj nered, ne uklonite smeće, ne popravite kuće!?Ovaj ga pogleda kao da je sišao s uma, Kako, bre, mi, pa nije to naš zadatak, zna se ko je za to zadužen!!!E to su i crnci u SAD!Ogroman procenat vanbračne dece, buduće sirotinje, otpor prema školovanju, rano ,,snalaženje" na ulici, izbor najlakšeg puta do novca kao prioritet, kriminal, upotreba droge, prostitucija, sve se tumači kao posledica ,,belog suprematizma"!Sami ništa ne čine ali su zato svi drugi krivi!

  • CILE says:

   PA PROGLASILI SU IH TERORISTIMA ZATO DA NE BI MORALI DA PLACAJU ODSTETUAKO NISTE ZNALI,TAKAV JE ZAKON PROVERITE

 2. Rista says:

  Treba zaista biti pametan, iskusan i pragmatičan pa smisliti dobrog krivca i zbog smrti Crnca i zbog korone i zbog vakcine i šta znam čega sve. A kad ga osmisliš, onda ga nećeš oma ukloniti krivc nego to mora godinama, polako, strpljivo, temeljito a Vašingtoni Tajmsi će be da pišu natenane. Onako iskreno, pokušao sam da čitam američke medije ali brate mili kada zagnjave pa sve u sitna crevca, nikada nisam ni jedan članak pročitao do kraja. Svaki je desetostruko duži od mog najdužeg komentara a ja čak ni svoje komentare ne čitam zato što su dugački a ne i Vašington Tajmsove. Znači Antifa je odabrana za metu od hiljadu stranica medija. Ja onako na brzaka i u prošlosti mislio to neka mačka, časna reč, sve dok nisam saznao da je to klepanica za antifašizam i potpuno se demoraliso i razočarao. Nema tu seksa, bato. Sada Ameri pozivaju u pomoć sve što smatraju da Amerikanci mrze i počinje lov na veštice. A vukovi će be meso jedu sve više i sve dalje. A šta ćeš kad imaju toliko mogućnosti da nam skrenu pogled i dok shvatimo, brod potonuo tu ispred našeg nosa a mi nismo ništa videli jel smo gledali u Antifu. Bar da je žensko ko što sam mislio pre par godina kada sam orvi put čuo za nju...Popto sam se razočarao, neću uopšte pratiti mrcvarenje kojekakve Antife. Eto, kod mene je očigledan kontraefekat njihivog udara ispod pojasa i zavrtanje mozgova, što njih uopšte neće obradovati jer ja nisam jedini.

 3. padre says:

  Duga tradicija miroljubivih protesta!Svašta može čovek da lupi, pa da ostane živ!

 4. Olja says:

  Antifa uopšte nije organizacija za potcenjivanje!Možda to nekome deluje kao ,,udri Antifu" da se Vlasi ne dosete ali ako malo zapratite njihove aktivnosti i pogledate snimke njihovog delovanja, ima tu i te kako organizovanog i ciljanog dejstva!činjenica da su se lažni antifašisti proširili posvuda, da su vrlo agresivni, da su aktivni na univerzitetima, da njihova agresija prečesto izgleda kao bunt ogorčenih , mladih ljudi a ne čisto fašističko divljanje, što jeste, ih čini opasnim igračem!Pri tome, njihov ,,ženski" deo je zaista impresivan, kilažom većina parira prosečnom afričkom slonu dok u ,,muški" sušta suprotnost, predstavljaju se kao FEMINISTI , šta god to značilo i svim silama se trude da ostave utisak veeeelikih boraca za slobodu, čitaj za NSP!!!Antifa je pri tome IZRAZITO RASISTIČKA organizacija, prožeta mržnjom ka, zamislite, BELOJ RASI, pa se mogu čuti kako uzvikuju smešne parole protiv sopstvene, često, rase, protiv muškog pola, protiv heteroseksualne dominacije itd itd!NE POSTOJI nijedna organizacija u službi NSP koja je BEZOPASNA,Antifu JE NEOPHODNO UNIŠTITI, jer je izrazito destruktivna i pogubna , za mladi svet pogotovo!

 5. Von Urok van der Evil says:

  Belci bi trebali da daju podrsku crncima i da se distanciraju od kaubojske belacke gamadi i to upravo ih tako i nazivajuci-anglosaksonskim I cionistickim belim smecem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *