Nestao muškarac na svom radnom mestu

Nestao muškarac na svom radnom mestu

25 avgusta 2014

petar1U noći između 23. i 24. avgusta bez traga je nestao Petar Obrenčević (33) sa svog radnog mesta, konobara, na splavu “Shakenshake”, a njegov nestanak je prijavljen i policiji!Petar je radio svoju smenu od 21 do 4 sata. Iako je splav bio izuzetno posećen,nije primećen nikakav incident niti bilo kakva situacija koja ukazuje na neki konflikt između samih gostiju, ili gostiju i osoblja, prenosi Telegraf.

Kolege sa splava aktivno počinju da traže Obrenčevića kad je već postalo evidentno da ga nema niti u jednoj prostoriji splava. Posetioci splava se razilaze, kolege počinju da traže Petra van i oko splava (mada obezbeđenje kaže da nije viđen kako napušta objekat) i utvrđuju da se nije vratio ni kući.

Jedan od kolega pamti da ga je poslednji put video između ponoći i 01 sat. Aktivirana je policija i organizovana istraga. U toku jučerašnjeg dana za Petrom je tragala rečna policija, koja je pregledala teren oko splava i nizvodno.

Petar je inteligentan, miran, vedar, staložen čovek, nije nikakva konfliktna ličnost. Pretpostavka je i da se možda povredio i pao sa splava. Visok je oko 180 santimetra, na sebi je imao zelenu košulju, teksas bermude i teget starke.

Bilo kakve informacije o Petru čitaoci mogu da jave na: 069-337-8740 ili najbližoj stanici Policije.

Novosti.rs

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *