НЕШТО ЧУДНО СЕ ДЕШАВА: Док Европа уводи санкције Русији, Америка их укида

NEŠTO ČUDNO SE DEŠAVA: Dok Evropa uvodi sankcije Rusiji, Amerika ih ukida

6 aprila 2022

Zamenik sekretara Saveta bezbednosti Rusije Mihail Popov je u intervjuu za Komsomolsku pravdu primetio da SAD primoravaju Evropsku uniju da uvede sankcije Moskvi. Međutim, oni sami ne poštuju ovo pravilo.

Prvo, SAD nastavljaju da uvoze naftu iz Rusije. Uostalom, i sama najava zabrane kupovine nekog resursa u Rusiji dovela je do naglog povećanja cena benzina, sa kojim ni sada ne mogu da se izbore.Štaviše, Sjedinjene Države su povećale isporuke iz Rusije – prošle nedelje je kupovina nafte porasla za 43 odsto – na 100.000 barela dnevno.

Između ostalog, Vašington je „dozvolio svojim kompanijama da uvoze mineralna đubriva iz Rusije, priznajući ih kao esencijalna dobra“. To jest, Sjedinjene Države se ne opterećuju ograničenjima.

Pratite naše odabrane najbolje vesti na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Ali Vašington još ne dozvoljava Evropljanima da preduzmu slične mere“, rezimirao je Popov u intervjuu za Komsomolsku pravdu.

Drugim rečima, upravo sada, pred našim očima, SAD žrtvuju Evropsku uniju. Zašto evropski političari pristaju da žrtvuju sebe i svoje stanovništvo? Pitanje je otvoreno.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI7 komentara

 1. Vuk says:

  moj popov kako ti nije jasno veci deo evrope je fasisticki nastrojen i tim vladama ni sopstveni narod neprestavlja nista u stanju su da im se narod smrzne samo da bi vas mogli da optuze za to

 2. Pravda says:

  Zanima me da li amerikenjci placaju u rubljima.

 3. Cp6a says:

  Znaju da ako iznerviraju Putina, ostaće bez polovine nuklearnog goriva, a to znači mrak, pobuna i kraj Amerike. Zato samo mogu da glumataju, prde i ljute se na Putina. Evropljani, slično, kevću, više zbog svojih građana. To je kerovima posao. Da ne bude baš da odobravaju dovođenje Ukrajine u red.

 4. Rista Bre says:

  Ako niste primetili, Rusija ratuje i manje više ćuti. Niko ne zna šta Rusi...i tako dalje. I dok se ruski glas nečuje, ali ne zbog već naveliko propale čak i medijske blokade, i to čak i u Americi(RT i sputnjik se preko svojih "andgraund" kanala ponovo emituju i svakim danom sve više u Americi) nego zato što se Rusi ne reklamiraju previše, na drugoj strani imamo haos u Americi. Sa svakim novim danom rata u Ukrajini, veći haos u Americi. Postoji mogućnost da je Putin sve ovo predvideo i zato namerno ide usporeno(prim. prev. rista bre). Pored poznatih problema sa zahuktalom inflacijom, rastom nezadovoljstva običnih Amerimeksa(amerikanci i meksikanci su danas ono što smo nekad zvali amerikanci- prim prev) generalno i neka tajanstvena napetost raste u Americi jer su i demokratski mediji polako počeli da ruše Bajdena. Bajden nije izgubio samo sebe, nego i Ameriku. U Americi je haos na vrhu, haos u medijima, haos sa inflacijom...narod se polako talasa. A Ruski narod čeka mirno mada nestrpljivo da vidi povratak svoje braće iz Ukrajine pod okrilje Rusije i raduje se što se rublja oporavila neviđeno brzo. Hipersoničnom brzinom. Pa šta je ovo, pobogu? Čovek bi očekivao po nekom normalnom toku da se haos i inflacija stvaraju u rusiji zbog rata, ali ne...Upravo je obrnuto. Do jeseni svi prognoziraju povlačenje Bajdena. Na početku je bilo nagađanja da će Kamila Haris zameniti Bajdena po planu globalista koji bi tako potpuno pruzeli upravljanje belom Kolebom, ali...Juče je Obama posetio Belu Kolebu. Svi bajdenovi saradnici skočili na Obamu, ljubili ga i grlili, a on je kao kroz šalu nazvao Bajdena podprecednik koji je to i bio za vreme Obame, pa se onda nasmejao i rekao da je to "naravno šala". Bajdena su svi na kraju zaboravili i vidi se kako se okreće u krug potpuno sam i potpuno izgubljen. Neki tvrde da konce iza bine vuče Obama, neki tvrde da je ovo znak da će demokrate postaviti Obamu ponovo za precednika. Haos? Komedija? Izgubljenost Amerikanaca? Nemam pojma... Izgleda da se i Amerika tako isto pogubila kada je jurnula po Svetu i zaarlaukala da svi moraju izolovati i sankcionisati Rusiju i naišla na jedno velik međunarodno a ne rusko "njet" pa se počela okretati oko sebe našavši se potpuno odbijenom i usamljenom. Slika Bajdena je slika Amerike danas. Ebga, nije lepo. Sramotaa i bruka. Zato ne volim kad neko sere po Vučiću kao amerikanci danas po bajdenu, ili pre nekako po trampu. To je čisto samoponiženje i pad jednog naroda, ma kakav precednik bio. Od toga svaka država posrće. (đes be Klosovac? Jel te mrdnula komovica?) Ne znam gde sam to pročitao, ali jedan amerikanac piše "Znate šta komradi amerikanci( na engleskom on kaže "felou amerikans)Ajde da se dogovorimo dok je vreme i da dovedmo Putina za precednika Amerike a da Bajdena postavimo za precednika Rusije. Putin će za godin dana oporaviti Ameriku, a Bajden će u još kraćem roku upropastiti Rusiju i tako ćemo ispuniti sve naše želje!

  • Kosovac says:

   @ A Bre Risto, …..Naučio si i ti da praviš neke analize, ne kažem da nisi, ali moram da dam jednu primedbu: Kako može Obama da vuče konce kada je on jedan običan aparatčik? Ja te krstim, a ti prdiš. Konce vuku Sorošoidi. Duboka Država. Kako „iza bine“, i mala deca znaju da iza bine stoji samo deda mraz ili slični. …..Samo je pitanje da li sorošoidi vuku konce odozgore, ili odozdole. ……………Moj omiljeni pevač Halid Muslimović kaže: „Od rakijeeee, nema bolje žene, po tri dana, ona ljulja meneeee“.

 5. rade says:

  A zasto im Rusi prodaju ono sto amerikanci zele da kupe?Tako amerikanci odredjuju sta ce sankcionisati a sta nece i tako se sankcije nikada nece ukinuti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *