Нешто ЈОШ ГОРЕ од такси? Нове ПРЕТЊЕ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ, траже НЕЗАМИСЛИВО од Србије

Nešto JOŠ GORE od taksi? Nove PRETNJE LAŽNE DRŽAVE, traže NEZAMISLIVO od Srbije

24 januara 2019

Potpredsednik lažne kosovske vlade Enver Hodžaj upozorio je da bi Priština Beogradu mogla da uvede recipročne mere i na drugim poljima ako, kako je rekao, „Srbija nastavi da povređuje teritorijalni integritet Kosova“, prenose prištinski mediji.

U tom slučaju, upozorio je Hodžaj, Priština ne samo što neće ukinuti takse, već će „nastaviti s drugim kreativnim idejama koje ima“, prenosi Tanjug.

– Iznenadili biste se kad biste znali kakve ideje imamo – rekao je Hodžaj nakon sastanka sa Bujarom Osmanijem, potpredsednikom makedonske vlade.

KOMENTARI9 komentara

 1. opet ja says:

  Sve po dogovoru Vučka i Tačija da bi se naši ljudi odande sami povukli u strahu, a Vučko onda predao Kosovo uz obrazloženje "eto, ne možemo sami protiv njih...."

 2. Velika Metla says:

  Šlihtari,vi ste bolesna grupacija primata,tako da nas od vas bolesno šta dođe nikako ne može iznenaditi! Kad bi od vas došlo nešto ljudsko (a neće nikada) ja bih se iznenadio! Ćeraćemo se mi još! Osilili ste se,i ima na nos da vam izađe,sa sve vašim huškačem naci-amerikom!

 3. Vasilije says:

  Da im se na vreme dalo po nosu, ne bi bilo problema! Ustvari nikad nije kasno...

  • rajko says:

   Dabome. I da, nikad nije kasno. Zapravo, sad bi mogao biti baš pravi, lep, zgodan trenutak. Samo što nema ko da to učini. Oni drže u džepu ovu bandu na vlasti u Srbiji i zato su tako drčni.

  • Magda says:

   Bravo Vasilije!! Vec bi Srbi trebali da grunu na Kosovo i da ih sve potjeraju u Albaniju!!!

 4. rajko says:

  Ne rekoste šta oni to nezamislivo traže. Načnete nas, pa nas bacite u djubre. Inače, svako može da traži šta god hoće. I mi možemo da tražimo od njih nezamislive stvari. Recimo da nam predaju svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu, a onda da svi do poslednjeg napuste KiM, da odlete na Mesec i vrate se sa Mesečevim kamenjem u džepovima, da kažu SAD da se nose itd. itd. Šta nas sprečava da tražimo? Ništa. Ali koliko od toga će biti ispunjeno, e to je drugo pitanje. Tako i ovo oni traže, a na nama je da ni ne odgovorimo na njihove idiotske zahteve.

 5. Budi Bog s nama says:

  To što oni traže dobro se zna, najpre Kosovo republjik, to traže od pre skoro pa pola veka, a posle toga trebaće im i Beograd i Srbija zajedno, Srbe kao nestajuća živa bića smestiće najpre u neki rezervat, a zatim će da ih drže pod sankcijama taksi reda 200%. Srbi će napokon biti veliki moderni mučenici radi vere u ime Hristovo i pravoslavlje do poslednjeg živog Srba. Srpska bajka neće da funkcioniše jer će nam i kontejneri biti prazni bez životnih materija za recikliranje. Zašto ameri pomažu ovu mafiju? Iz neverovatnih razloga, zato što je Đorđe Vaš ington to ostavio svojoj naciji u amanet, da štite i pomažu albance jer je i on to po majci i to sa Kosova, iz Peći. Guglaj pa proveri. Srbi jesu nebeski narod i njima pripadaju nebesa, o dolasku Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista svako od nas će dobiti po delima svojim, ni po babu ni po stričevima, već po pravdi Boga Jedinoga. Neka vas Bog blagoslovi braćo i dade razum i to razum Hristov, radi spasenja i duša i tela našeg za novo nebo i novu zemlju gde će pravda nastavati.

 6. Vrana says:

  Pošto su sad šiptari i vlasnici makedonoje tražlće da i makedonci uvedu takse pa će onda i crnogorci. Tako će srbija opet izgledati zla u očima sveta. Još ako i napadnemo to će biti novi račak i kreće odmazda. Jel ste videli kako je vučić usran u davosu izašo mu orden na dupe

 7. Cetnik says:

  Da nece mozda da siluju predsednika vlade ili drzave?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *