НЕШТО ОЗБИЉНО СМРДИ – НИКО НЕ ЗНА ГДЕ СУ ПОСМРТНИ ОСТАЦИ САМОУБИЦЕ ПРАЉКА! Тело злочинца у тајности враћају у Хрватску?!

NEŠTO OZBILJNO SMRDI – NIKO NE ZNA GDE SU POSMRTNI OSTACI SAMOUBICE PRALJKA! Telo zločinca u tajnosti vraćaju u Hrvatsku?!

4 decembra 2017

Pet dana je prošlo od samoubistva Slobodana Praljka u Hagu, a i dalje nije poznato kada će njegovo telo biti vraćeno u Hrvatsku, piše Index.

Oni podsećaju da je holandsko tužilaštvo u petak objavilo preliminarne rezultate obdukcije i da je u telu Slobodana Praljka pronađen cijanid.

Međutim, kako navode, još uvek nije poznato kada će njegovo telo biti vraćeno u Hrvatsku, tj. da li mora da ostane u Holandiji do kraja istrage.

HRT ističe da bi telo eventualno moglo za početak da bude vraćeno u bolnicu u kojoj je Praljak preminuo, ali to nije verovatno.

U holandskom Institutu za fiziku, gde je obavljena obdukcija, kažu da nemaju ovlašćenja da daju informacije o slučaju, pa su hrvatske novinare uputili na Kancelariju javnog tužioca koji ne radi vikendom.

– Znamo da je Praljak izrazio želju da njegov ispraćaj bude intiman. Jedan od mogućih scenarija je da bi, poštujući njegovu volju – telo Slobodana Praljka moglo u Hrvatsku da bude prebačeno u tajnosti. Radi se o spekulaciji, ali da hrvatska ambasada već dva dana ne daje nove informacije – to je jedna od mogućnosti – javio je iz Haga HRT-ov reporter.

Mediji su pre nekoliko dana objavili da postoji jedno starije pismo u kojem je Praljak još pre par godina tražio da se u slučaju njegove iznenadne smrti ne organizuje sahrana.

„Ne želim ni groba ni pogreba, a moj pepeo prospite po Mirogoju“, napisao je tada Praljak.

KOMENTARI6 komentara

 1. MickeyM says:

  Kao u filmu Krste Papica- Kad mrtvi zapjevaju (Ivica Vidovic i Ivo Gregurevic) Neprocjenjiva crna komedija 😂

 2. triglav says:

  "telo" se oporavlja od estetske i plastične hirurgije lica ... a "holandski institut za fiziku" nije nadležan za to

 3. Bordžija says:

  ostaće jedini "dokaz" njegove smrti to što je kamera snimila s a m o trenutak kad je eksirao unuče sa n e č i m?>Nema tela, nema otrova,nema Praljka, nema sahrane, nema robije...Sjajan reziser u glavnoj ulozi,Haški sud samo traljavi statista koji će se ofirati na kraju. Pacovski kanali za neosudjene fašiste su prevazidjeni, medijska teleportacija osudjenih u novi identitet bi bila vrh ništavila Zapada.

  • Baja says:

   Samo mi odredjeni znamo istinu!!

   • vuk says:

    baja odgrizes mi ....

 4. PRVA LINIJA says:

  IMOVINA STECENA U RATU VREDI OKO 100 MILIJUNA OJRA, HOLANDSKI LIHVARI NISU GADLJIVI NA KES, ZA DOBRU SUMU ODSTAMPACE TELO PRALJKA NA STAMPACU, ORIGINAL, LOVA BUSI GDE BURGIJA NECE...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *