НЕШТО СЕ ДЕШАВА! ВУЧИЋ ЗАКАЗАО СЕДНИЦУ САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ

NEŠTO SE DEŠAVA! VUČIĆ ZAKAZAO SEDNICU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST

3 avgusta 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za subotu u 8 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, saznaje Prva televizija.

„Kurir“ je preneo da je sednica sazvana za 4. avgust, dan kad je trebalo da bude formirana Zajednica srpskih opština (ZSO) na Kosovu, a „postoje operativna saznanja da će Albanci uz pomoć NATO pokušati da zauzmu Gazivode“.„Na sednici će se tako razgovarati o tome kako da se zaštite srpski interesi i narod na Kosovu i Metohiji“, naveo je „Blic“.

Kada su u pitanju Gazivode, reč je o veoma važnom hidropotencijalu. “Kurir” navodi da se oko samog veštačkog jezera i hidrocentrale Gazivode, kod Zubinog potoka, i tradostanice Valač koplja lome jer onaj ko ih kontroliše ima pod kontrolom energetske resurse za sever Kosova, ali i vodne resurse za teritoriju Kosova i Metohije.

Njima upravlja “Elektroprivreda Srbije”. Priština tvrdi da je reč o njihovoj imovini.

KOMENTARI3 komentara

  1. Miraš says:

    Samo jedno je sigurno, sutradan u vestima biće više vesti sa raznim izjavama Vučića. Da li će održati obećanje dato pre četiri meseca? Vučić: "Nikada više neću dozvoliti da se Srbima dogode Oluja i Bljesak". ... Sada mediji pišu: 1) „Britanci spremaju ‘Oluju’ na Kosovu! London napravio strašnu grešku, na pomolu novi pogrom Srba!“ – javlja Informer. 2) „Otkrivamo pakleni plan za osvajanje Severa KiM: Albanci spremaju Oluju, hoće etnički čist Kosmet!“ – javlja Kurir. 3) „Postoje operativna saznanja da će Albanci uz pomoć NATO pokušati da zauzmu Gazivode,“ javlja Blic. ... Da li će to biti još jedno dobro osmišljeno poniženje Srba pa da u istim datumima mi obeležavamo, a oni slave sve naše progone i stradanja? Alarmantne najave za Sever KIM počele su krajem maja a da li će da eskaliraju baš u vreme kada se u Hrvatskoj proslavlja "Oluja" i u vreme kada se u Srbiji obeležava dan sećanja na sve stradale i prognane Srbe (04 avgusta). ... Centralna državna manifestacija obeležavanja Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja" biće održana u subotu, 4. avgusta u Bačkoj Palanci sa početkom u 20 časova. Parastos žrtvama služiće Njegova svetost patrijarh srpski Irinej, najavljeno je danas iz Vlade Srbije. Nakon parastosa uslediće obraćanje svedoka stradanja, zatim predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

  2. Bogomir says:

    Opet cirkus Kim Dzong Vucicia. Samo na U92 su ga u komentarima na ovu vest popljuvali ovi frikovi koji jos placu za DOS-om xaxaxa. Ne shvataju da je on njihov covek, jer su maloumni pedercici i ustase, ali svejedno ga kvalitetno tovare za ovu predstavu xD

  3. padre says:

    Sve se bojim, da se, osim sednice, ništa neće dogoditi, pa već jim je uputio otvoreno pismo, i to je to!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *