НЕСТОРОВИЋ И ПАВИЋ НАПУСТИЛИ „МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА“

NESTOROVIĆ I PAVIĆ NAPUSTILI „MI – GLAS IZ NARODA“

21 februara 2024

Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić napustili su pokret „Mi – Glas iz naroda“, saopšteno je iz tog pokreta.

Kako se navodi, do nesporazuma u rukovodstvu je došlo na sastanku koji je održan juče.Nestorović je, kaže se u saopštenju, ultimativno tražio da bude predsednik te stranke iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača.

Na glasanju taj ultimatum Dr Nestorovića nije dobio podršku većine osnivača i on je potom demonstrativno napustio Pokret a za njim i Aleksandar Pavić.

„Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku. Njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača, Siniša Ljepojević prof. dr Mitar Kovač, prof. dr Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević“, navodi se u saopštenju i dodaje da u radu ostaje sve po starom i planirani ciljevi se ostvaruju.

Kako se dodaje, „pokušaj razbijanja Pokreta nije uspeo i rad se nastavlja bez onih koji su njegovo razbijanje pokušali da izvedu“.

„Vreme će pokazati koji su bili stvarni motivi i ciljevi razbijanja Pokreta“, zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Pokret „Mi – Glas iz naroda“.

KOMENTARI4 komentara

 1. test01 says:

  nije tacno - po izjavi ds Nestorovica oni su napustili SASTANAK a ne pokret.

  • Kara- bajram Ramadani el Bajrami Muzaferija says:

   Uvek ću da verujem B.Pavloviću nego nekom dr.

 2. Kara- bajram el Bajrami el Ramadani says:

  Čudno za Pavića.

 3. milorad5 says:

  ma pametno oni nisu tu iz KORISTI očigledno i bolje da ih NE KORISTE,mogu da pozovu dobre ljude u NOVI pokret a ove papke da ostave u TURŠIJI...neka glume poslanike dok ih ne pohapse zbog pranja para...već su privukli DOVOLJNO pažnje sama koncentraiicja na njih ih čini obaveštajno i politički NEUPOTREBLJIVIM,žali bože para što će dobiju za poslaničke plate,šljam...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *