НЕСТОРОВИЋ СЕ ОГЛАСИО – САГА СЕ НАСТАВЉА: „Зовите ме помахнитали доктор, али ово је довољан доказ!“

НЕСТОРОВИЋ СЕ ОГЛАСИО – САГА СЕ НАСТАВЉА: „Зовите ме помахнитали доктор, али ово је довољан доказ!“

18 октобра 2020

Доктор Бранимир Несторовић не жели да одустане од јавног изношења својих ставова упркос томе што га многи нападају, па чак називају и „помахниталим“.Након што је на фејсбуку поделио текст у ком се може прочитати да маске нису толико делотворна заштита од коронавируса колико се прича и да се Американци упркос томе што редовно носе маске ипак заражавају, он је изазвао велику буру у јавности.

Био је чак и на мети неких медија који су осудили његов потез, а сада је др Несторовић објавио још један научни текст на тему ношења маски током епидемије, па се чини да он не намерава да промени свој став, а чак је одговорио и онима који га критикују:

– Како неко рече „помахнитали“ др Несторовић не нуди научне студије о ефикасности маски. Ово је од експерта за респираторне болести, наслов је довољан „маске за све за ковид 19 немају солидну научну основу“ – написао је он.

Иначе, познато је да је др Несторовић самоиницијативно напустио Кризни штаб, због, како је објаснио, чињенице да му је досадило да буде „црна овца“.

Његове тврдње у супротности су са званичним препорукама, па је очекивано да постоји део јавности који осуђује овакве његове иступе.

Kako neko reče “pomahnitali” dr Nestorović ne nudi naučne studije o efikasnosti maski. Ovo je od eksperta za respiratorne bolesti, naslov je dovoljan “maske za sve za covid 19 nemaju solidnu naučnu osnovu”.

Posted by Branimir Nestorović on Петак, 16. октобар 2020.

(Српски Телеграф)

KOMENTARI5 коментара

 1. Косовац says:

  Маске су корисне у корона зарази све док верујемо да јесу, чак и ако су заправо бесмислене. Ако не носите маску, други вас виде као безобразног провалника у њихов свет маскиране сигурности. Ако носите маску, многи вас гледају као дрхтаву овчицу чији су мозак ”наука и струка” гадно причепили. Ствар је постала скоро племенска а ношење или неношење маске је ознака ком табору припадате – ово је сиже трактата о маскама проф. Дејвида Абрамса, клиничког психолога и професора друштвених и наука на Универзитету за глобално јавно здравље Њујорка. ………………..Нису сви који носе маску сорошоиди, али нема ниједног сорошоида који не носи маску.

  • test01 says:

   Danas maska, sutra nasilno pelcovanje sa nekoliko vakcina i onda tako svake godine, uz pojavu drugih virusa posto im je ovaj eksperiment uspeo. Ovce su u torovima, brnjice su tu kad se napusti kucica da se robovi ne opuste, , zdravstvo je pod kontrolom, ekonomija unistena i tek ce da nastupi socijalna kriza - pozornica je spremna za drugi cin...

 2. Cp6a says:

  Вибрациона медецина је закон за корону. Доца би да нам ували вибраторе.

 3. Bilo jednom u Ameriki says:

  Tipičan Srbin pa još iz Obrenovac, ne zna on čovek da je nebitno šta i koliko pomaže maska, protiv covida sigurno ne pomaže ali protiv smrada iz usta može malo da ublaži, pogotovo kod prokletih pušača. Zato "maske na gotovs", dobar primer je dr. Kon njemu je drago kad masku stavi i na zadnjicu da filtrira svoje izduvne gasove koji su opasniji od covida. Ovaj branimir je mogao da sedi u kriznom štabu ladi jajca kao i ostali i da prima još nekoliko godina platu od covida/čas, da li on razmišlja da treba da hrani porodicu i njen luksuz? Teško, izgleda da će samo da vršlja po kafanama sa tim pričama koje su tako nikakve, jer naređenje dolazi sa vrha uprave ove Planete, od svih važnijih organizacija, od načela Billy-ja gubavog i njegove SZO, i od Kneza Tame koji vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu, a tebe branimire mogu da ubodu na čakčkalicu i progutaju sa ladnom pivom.

  • Риста says:

   ??? Или си ти расцепана личност ко свиња после шурења, или ниси свестан колико си супротних ствари изјавио готово са сваком реченицом. Јес прочитао шта си написао пре него си послао нама да се патимо? Ај среди се мало, смири се и не мешај жабе и бабе. Жабе баци у воду, бабе стави на столице испред куће и онда можда схватиш шта си хтео да кажеш. Има нас као што сам ја па тешко схватају. Иначе, очигледно си попио таблете система док си тако забуњен. Да ниси сада први пут објавио коментар, можда се не бих ни осврнуо али има овде доста "инкогнито" ботова па мењају имена ко циган коње. Плаше се свога коментара или свога става, шта ли? Обично су оно што се зове самобот. Кнез таме ти вероватно неки религиозни производ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u