НЕСВАКИДАШЊИ ДОГАЂАЈ НА ПРОМОЦИЈИ: Нестале књиге Исидоре Бјелице

NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ NA PROMOCIJI: Nestale knjige Isidore Bjelice

7 marta 2017

kul-nestale-knjige_620x0

TOKOM sinoćnje književne večeri Isidore Bjelice, u prepunoj sali Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, nestao je veći broj primeraka njenog romana “Miris neba” u izdanju “Lagune”. Vrednost nestalih knjiga je oko 200 evra, a sve je prijavljeno policiji.

Valjevcima su, zato, organizatori putem “Fejsbuka” uputili molbu da vrate knjige koje su na promociji uzeli, a nisu platili:

– Molimo građane koji su greškom mislili da su knjige besplatne, da se jave i donesu ih. U suprotnom, gospođa Isidora Bjelica će biti prinuđena da nadoknadi štetu, jer je vlasnik “Lagune”, gospodin Papić, odbio da otpiše ovaj gubitak i traži od Isidore da to plati. S obzirom na to da znamo da Isidora ima veliki problem i da plaća svoje lečenje, sigurni smo da će se osobe koje su greškom odnele knjige javiti.

Ovo saopštenje nalazi se i na fejsbuk-stranici poznate spisateljice, a izdavačka kuća “Laguna” danas nije nije želela da komentariše nesvakidašnji događaj.

ULAZNICA 300 DINARA

OČEKUJEMO da policija vrlo brzo otkrije one koji su uzeli knjige, a nisu ih platili, jer u zgradi Višeg javnog tužilaštva postoje sigurnosne kamere, koje su sve zabeležile – kažu organizatori književne večeri, za koju je ulaznica koštala 300 dinara.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *