НЕТАНИЈАХУ ПОБЕСНЕО: Неће мени један Ердоган да држи лекције!

NETANIJAHU POBESNEO: Neće meni jedan Erdogan da drži lekcije!

11 decembra 2017

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da neće dozvoliti da mu turski predsednik Redžep Tajip Erdogan deli lekcije.

– Erdogan je napao Izrael. Nemam običaj da slušam lekcije o moralu od jednog lidera koji bombarduje kurdska sela u svojoj rodnoj Turskoj, koji šalje novinare u zatvor, pomaže Iranu da zaobiđe međunarodne sankcije i koji pomaže teroriste, uključujući i one u Gazi, da ubijaju nedužne ljude, rekao je Netanijahu na konferenciji za novinare u Parizu.

Erdogan je posle odluke predsednika SAD da prizna Jerusalim kao izraelsku prestonicu žestoko kritikovao Netanijahua, a Izrael je nazvao okupatorskom državom koja sprovodi teror.

Da podsetimo, Izrael je, takođe, podigao svoje avione i bombaardovao ciljeve u sopstvenoj državi.

(Tanjug)

KOMENTARI4 komentara

 1. goran says:

  Natanjahu, glumac prvoga reda. Jedan od najvecih ratnih zlocinaca ovoga veka, slao je avione da sipaju bombe i hemiju na palestinske civile, a narocito decu.

 2. Velika Metla says:

  Prostitutka govori o moralu,i to o visokom moralu!

 3. doktrina soka says:

  Natanjahu je zlocinac,okupirao je drzavu Palestinu,izvrsio agresiju i udruzeni zlocinacki poduhvat sa Ujedinjenim Kraljevstvom,kao i genocid nad palestinskim narodom.Zlocin nikada ne zastarjeva.Nema on pravo da napada druge,neka kaze kako je nastala drzava Izrael i zasto.Xista okupacija koja traje od 1ww.

 4. slobo says:

  oce oce I te kako

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *