НЕТАЊАХУ ХИТНО ПОЗВАО ПУТИНА: Имао је само један захтев! ЕВО О ЧЕМУ СУ РАЗГОВАРАЛИ

NETANJAHU HITNO POZVAO PUTINA: Imao je samo jedan zahtev! EVO O ČEMU SU RAZGOVARALI

21 oktobra 2019

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu razgovarao je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o mogućnosti pomilovanja Izraelke koja je u Rusiji osuđena na sedam i po godina zatvora zbog krijumčarenja droge.

Savetnik Kremlja za međunarodna pitanja Jurij Ušakov je izjavio da je to pitanje u žiži javnosti i da je i to „u određenoj meri“ bila tema telefonskog razgovora Putina i Netanjahua, prenose mediji.Netanjahu je prošle nedelje zatražio od Putina da pomiluje Namu Izahar, koja je rođena u Nju Džersiju i ima i američko državljastvo, podsećaju mediji.

Nama Izahar (25) osuđena je pre dve nedelje na sedam i po godina zatvora nakon što je uhapšena na međunarodnom aerodromu u Moskvi u aprilu pošto je u njenoj torbi pronađeno 9,6 grama marihuane.

(Tanjug)

KOMENTARI12 komentara

 1. persida says:

  Gaza Natan naredjuje, a Putko slusa.

  • persida says:

   Gazda Natan...

   • Miraš says:

    Gazdi Natanu su odbrojani dani, samo tvojim priglupim komentarima nema kraja.

    • Kosovac says:

     @ persida, …..Kažem ti ja da se prekrstiš, a ti nećeš da slušaš.

 2. A akoM says:

  A što je s Izraelcima koji su sudjelovali u spački rušenja Ruskog aviona,odnosno radili uspješno svoj posao?!?Dal' će ih možda zamijeniti i dati Rusima za ovu narkomanku?!?

 3. Crna Plovdina says:

  Pomilovanje - 10 godina Sibir-a.

 4. teoretičar says:

  Ne razumem se u droge ali imam utisak da 9,5 grama marihuane nije neka količina, a imam utisak i da je kazna političke prirode. Poslužiće za neku trampu. Imam još jedan utisak. Duboka država mora da se brine o svojim državljanima ali nisu smeli da okrenu Putinov broj pa zamolili bibija.

  • Kosovac says:

   @ teoretičar, …..Kako ne vidiš da je bibi Dubok do guše? ……….Inače, 9,6 grama marihuane služi da pripremi samilost javnosti, pa da svi u horu kažemo: „Zar zbog toliko malo lekovite trave na 7,50 godina? Puštajte tu ptičicu odmah, neka se pridruži jatu 1. Vašingtonske brigade boraca za zaštitu životne sredine. I ljudskih prava, normalno.“.

   • teoretičar says:

    Ma meni je sumnjivo kako ti znaš šta može da uradi 9,4 grama marihuane? Jel imaš neko iskustvo koje nisi podelio samnom? hehe...Stvarno nemam pojma o drogi. Video sam drogu samo u bijoskopu ali sam uvek mislio da je to brašno i smejao se šta sve glumci rade, čak i brašno šmrču u nos da budu glumci. Posle ih ispečeš u furuni i dobiješ pečenog vola slebom zajedno. Bibi je već dosadio i Izraelu i celom svetu, ali spasiće ga rođak iz Saudije. Neće njemu ništa biti. Nije on Čaušesku, Gadafi ili Milošević a nisu ni Izraelci Srbi ni Rumuni. Možda ga malo zapljunu ali posle godinu-dve davaće "cenjene" izjave i uživati debelu penziju.

    • Kosovac says:

     @ teoretičar, …..Priznajem da je u slučaju Natanijahua, Teorija Zavere u raskoraku sa Teorijom Zdravog Razuma. Zato što Teorija Zavere nema druge dokaze sem što je Natanijahu bombardovao Siriju kada su Amerikanci odustali od toga. A sorošoidi nisu od juče, znaju oni najbolje kako sakriti tragove. Pogotovu što u Izraelu ne pada sneg da pokrije breg. Može da se desi da Natanijahu kao Pedro bude žrtvovan zlatnom teletu. ……….Eh, kako bi bilo lepo da kada neko dosadi, ne mora celom svetu, pa da ga narod elegantno ukloni. Pa dovede Murtu, uživancija. ……….Kakva marihuana kakvi bakrači. Sa to 9,6 grama bih smotao 2 tanke cigarete, bez mašine za motanje, ručno u čemu imam poprilično iskustvo, dok nisam ostavio duvan iz zdravstveno-monetarnih razloga. Veća je droga alkohol u svim oblicima, i naravno da je tu rastanak vrlo bolan i neprijatan. Zato što je zaista teško napustiti zadovoljstvo opisano u onoj poznatoj narodnoj pesmi „Od rakijeeee, nema bolje ženeeee, Po tri danaaaa, ona ljulja meneeee“.

 5. Miraš says:

  Još malo pa će i on prestati da zivka Putina. > Netanijahu nije uspeo da formira vladu i više neće imati imunitet te sve su mu bliže istražni i sudski postupci. On je upravo obavestio izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da mu vraća mandat, jer nije uspeo da formira vladu. Rivlin je Netanijahuu poverio mandat da obrazuje vladu nakon parlamentarnih izbora 17. septembra. Međutim, Netanijahu nije uspeo da dovede glavnog rivala Ganca za pregovarački sto ,a bez Gancove partije Plavo-belih ne može se formirati vlada u Izraelu. Predsednik Rivlin sada namerava da zaduži Ganca da on pokuša da obrazuje vladajuću koaliciju. Na raspolaganju će imati 28 dana.

 6. Miraš says:

  Bonje bi mu bilo da se bavi sobom i spašava sebe, sem ako se nada da spašavanjem Namu Izahar zauzvrat dobiće i on pomoć. Netanjahu će se možda u naredne četiri sedmice suočiti sa tri različite optužnice: za korupciju, za zloupotrebe položaja i za zloupotrebe javnog poverenja. Po jednoj od tih optužnica, davao je olakšice telekompaniji „Bezek“ da bi njeni novinari o njemu pisali povoljno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *