НЕТАЊАХУ ЈЕ ДАВНО СВЕ ОТКРИО: Овако Израелци желе да реше проблеме

NETANJAHU JE DAVNO SVE OTKRIO: Ovako Izraelci žele da reše probleme

11 oktobra 2023

U toku su razgovori o dozvoli palestinskim civilima da napuste Gazu i krenu u Egipat pre nego što počnu kopnene operacije, javlja američka televizijska stanica CNN.

Izraelski premijer Netanjahu dugo je gajio planove za aneksiju pojasa Gaze i preseljenje Palestinaca na Sinajsko poluostrvo u Egiptu, prenosi irački TV kanal Al Sumariao, pozivajući se na audio snimak bivšeg egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka, gde je govorio o razgovoru sa Netanjahuom.„Netanjahu je jednom rekao… da postoji mapa koja pokazuje pojas Gaze i teritoriju blizu naših granica i počeo da se konsultuje da li bi se stanovništvo pojasa Gaze preselilo na Sinajsko poluostrvo“, citira kanal Mubaraka.

Navodi se da je bivši predsednik Egipta odbio Netanijahuovu ponudu.

„Zaboravi. Ni ja, ni onaj ko dođe posle mene nećemo moći da se odreknemo naše teritorije“, rekao je Mubarak.

KOMENTARI6 komentara

 1. Sodom Mek Satar says:

  Bezobrazan jedan jehovac-isusovac, odma se vidi da besnira isto ko i pomenut dvojac ajmo reci bogova, doduše cifutskih, a ima i korisnih bydala koji ih isto masovno slede iako sa cifutima veze nemaju...besnira ko da je puko ko dinja, umesto da se moli za mir i da se sedne za pregovaracki stol i obe strane da prekinu 😁

  • lekovito bilje says:

   #Imate li info da svaki americki drzavljanin godisnje izdvoji za Izrailj cca 378-400 dolara i nasa Srbija po nekom "dogovoru" placa odstetu za holokaust 980.000 evra.../ko ono bese slao Jevreje u logore?/+ platili smo milju Evra i za sotonisticke predstave Marini Abramopicki upps..da orgija u narodnom muzeju Belgradcika?! Dok nasa deca u vrticu dobiju za obrok pola kuvanog jaja i 4 polovine kriske hleba,porodilje u bolnici GMO krisku salame

   • Sodom Mek Satar says:

    Da, hvala ti na tvom komentaru jer sam ocekivao salvu hiper pravoslavaca koji su se našli u mom priznajem provokatibnom ali ne zlonamernom komentaru. Da, reketare koga god stignu i jos kao mi smo prijatelji a onda oni priznaju siptare a nisu ni ljuti na ustaso-hrvate da njih reketare za sudjelovanje u holokaustu. Možda jer su oni ipak kolege nacisti a ne neprijatelji ? Da, a zbog svih mogućih reketarenja "civilizovanog" anglo-cionisticko- vatikanerskog Zapada mi nikad manji natalitet nemamo a sto ti kažeš, kao i oduvek, u državnim školama nema besplatne ili barem jeftine hrane. Ali ima za njihove mitom privucene na saradnju političare u skupštini i gde sve već jesu. ZATO mrzim i bibliju i isusa i sve te odvratne gadove koji su mi jednakog smrada kao i vatikaneri i anglosaksonci. Ziveo Putin i Rusija, nek spale sve !!!

 2. Gagi says:

  Vrlo je danas problematicna psihologija politicara. Ociledno je da su skolovani i upuceni na jednu i najvecu svetsku zivotnu okupatorsku korporaciju. TO je lagodan zivot bez trunke savesti i empatije prema bliznjem "svom". To je materijalna sekta, te spodobe su izgubljena u vremenu i prostoru. Oni takvi, brinu i spasice Srbiju.

 3. persida says:

  Ako si citao Talmud, bice ti jasno kakve ce korake preduzeti. Jevrejima je religija popila mozak, a za njima su hriscani i muslimani, kojima je jevrejstvo takodje popilo mozak.

  • lekovito bilje says:

   #plus protokoli "sionskih mudraca.....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *