НЕТАНЈАХУ ПРЕТИ: Изравнаћемо рачуне

NETANJAHU PRETI: Izravnaćemo račune

14 decembra 2018

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu naredio je uvođenje čitavog niza bezbednosnih mera na Zapadnoj obali.

Mere se uvode kao odgovor na jutrašnji oružani napad u kojem su ubijena dva izraelska vojnika.

Netanjahuov kabinet je saopštio da je on dao instrukcije za ubrzano rušenje kuća napadača u roku od 48 sati, povećanje pritvora za ekstremiste Hamasa na Zapadnoj obali i pojačanje izraelskih snaga u tom području.On je takođe naredio pojačanje bezbednosti na putevima i postavljanje kontrolnih punktova.

Netanjahuov kabinet je naveo i da je on odlučio da legalizuje hiljade postojećih domova jevrejskih naseljenika na Zapadnoj obali za koje kaže da su izgrađeni u „dobroj veri“, ali čiji status nejasan.

Govoreći na jednoj vojnoj ceremoniji izraelski lider je rekao da je Izrael pretrpao težak udarac današnjim oružanim napadom.

„Mi ćemo izravnati račune s bilo kim koji je to uradio. Princip kojim se rukovodimo da ko god pokuša da nas povredi smatraćemo ga odgovornim. Naši neprijatelji to znaju i mi ćemo ih naći“, zapretio je Netanjahu koji je i ministar odbrane.

Izraelski mediji navode da je on predvideo i promovisanje izgradnje 82 nova stana u jevrejskom naselju Ofra i dve nove industrijske zone kraj dva jevrejska naselja.

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Mi ćemo izravnati račune s bilo kim koji je to uradio. Princip kojim se rukovodimo da ko god pokuša da nas povredi smatraćemo ga odgovornim. Naši neprijatelji to znaju i mi ćemo ih naći“, zapretio je Netanjahu koji je i ministar odbrane. Mnogo ste neprijatelja sebi stekli vašim sotonizmom!

 2. Deda Micko says:

  Kad ne krade pare (zbog cega mu se upravo u Izraelu sudi) ovaj bandit ubija ljude.

 3. Dani says:

  Kad i drugi pocnu sa vama izravnavati racune kuku vam ga majci!

 4. raikkonen says:

  sad treba biti jasno svima onima koji su do sada bili skepticni oko toga ko su pravi nacisti a to su jevreji !!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *