НЕТАЊАХУ „ЗАРАТИО“ СА СУДОМ У ХАГУ

NETANJAHU „ZARATIO“ SA SUDOM U HAGU

4 marta 2021

PREMIJER Izraela Benjamin Netanjahu rekao je danas da je odluka Međunarodnog krivičnog suda u Hagu da se istraže ratni zločini na palestinskoj teritoriji „antisemitska“.

– Povodom antisemitske odluke suda u Hagu, postoji samo jedna poruka – borićemo se za istinu svim silama, u celom svetu, da zaštitimo naše vojnike – poručio je Netanjahu putem Tvitera, prenosi Rojters.

KOMENTARI12 komentara

 1. Kosovac says:

  Znači, neće Natanijahu kao Đinđa nestrpljivo da pita „Koga, koga treba izručiti?“. Eh, lako je Natanijahu kada mu je Bog ujak. Ujka Sam. A možda je i sam Natanijahu predstavnik Boga, tako da je i ujka u njegovoj službi.

  • padre says:

   Ma zna on, da se oni samo šale!

  • Ivana says:

   Voleli smo Židove bili naivni i glupi a oni nama nož u leđa priznaju Kosovo? Hvale hrvatsku i njene koljače od njih nisu tražili oštetu ali Srbiju pljuju i traže oštetu? Za svakog Srbina Židovi su postali najveća fukara i smeće gore od rvata, šiftara i nemaca zajedno ako im je to bio cilj kod nas Srba uspeli su.

   • Kosovac says:

    @ Ivana, u pravu si. Čivute smo štitili i pomagali u II svetskom ratu. A oni su nam vratili u stilu „Hrani kuče da te ujede“. ……………Umesto hvala, oni sada tvrde da su ih baš Srbi tamanili u gasne komore. A Hrvate štite i kao da ne znaju da su ih baš oni ubijali. ……………Sećamo se afere Davinić, kada je Srbija morala da isplati Izraelu 40 miliona evra fol za neispunjenje ugovora o satelitskom nadgledanju teritorije Srbije. I to je pomogla presuda „međunarodnog“ suda. (internationales Banditen gericht). ……………Srbija plaća u ratama 20 miliona evra Izraelu na ime restitucije, lepo, samo plaćaj, a zahtev Čivuta da se bombarduje Beograd, to ništa, Srbija saginje glavu i žmirka okicama.

  • test01 says:

   pre ce biti da je ujka Sam u njegovoj sluzbi. Procitao sam neke price o "Beniju" da je cak ucestvovao u organizaciji 9-11. Naravno i on je samo vojnik u sluzbi kabale.

   • Kosovac says:

    @ test01, …..I dan danas sam u dilemi da li da ustvrdim da je Izrael 51. država USA, a da je Kosovo 52. država USA. Sećamo se da je Džo Bajden pri svojom ulaskom silom u Dečane tada rekao u šali da je Kosovo kao sastavna država Amerike. ………………..Međutim, posle sam primetio jake pokazatelje da USA više sluša Izrael, nego da je obratno. I stalno nalazim te pokazatelje koji govore da Izrael komanduje, a USA sluša i izvršava. To ima velike veze sa američkom Dubokom Državom, za koju vidimo da je niko više i ne spominje. Nema potrebe da se spominje, zato što je padom Trampa, Duboka opet transparentno isplivala na površinu, i drma li drma.

 2. Žarko says:

  Kako se ponaša g. Netanjahu, ako bude žin za 30 gidina, krenuće i na Egipat da ga oslobodi, verovatno od samih egipćana za sam Egipat! ;D

 3. Si Ju Leter Aligeder says:

  Pa valjda ti ludi hadžisti znaju da cioniste moraju da slušaju? Neka provere malo otkud se lova uplaćuje.

 4. persida says:

  Natanjahu je ratni i mirnodopski zlocinac. Njegova zena je kleptoman i krade rublje po prodavnicama. Mentalni bolesnici.

 5. Suverena says:

  Mogla bi se istraziti i ULOGA IZ RA ELA u KRADJI ORGANA NA KOSOVU - ti su siptari I iz ra elci bili zajedno!

  • persida says:

   O tome je pisala jevrejska novina "Harec". Sami su priznali da su tri Jevrejina bili kljucni u kradji srpskih organa: Kusner, Somnez i jos jedan cijeg se imena ne secam. Zamislite da su Srbi secakli i prodavali po svetu jevrejske organe, kakav bi bio njihov odgovor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *