НЕВЕРОВАТНА БИЉКА: Ова жена је имала 72 кг у четвртак и до суботе се спустила на 67 кг

NEVEROVATNA BILJKA: Ova žena je imala 72 kg u četvrtak i do subote se spustila na 67 kg

8 oktobra 2016

bdswjf378dh-640x437

Možda niste ni bili svesni neverovatnih prednosti peršuna. To je biljka koja se najčešće koristi kao začin, ali količina koju dodajemo u svoje obroke je toliko mala da to nije dovoljno da izvuče višek tečnosti iz organizma.

Upotreba: Peršun je veliki saveznik u lečenju infekcija i bolesti urinarnog trakta, bolesti bubrega i takođe je snažan diuretik. I lišće i koren ove biljke se koristi u medicini.

Evo recepta za pripremu čaja od peršuna koji je sa nama podelila jedna stara Bosanka.

“Peršun je čudo. U četvrak sam imala 72 kg, a dva dana kasnije sam imala 5 kg manje. To je bio višak vode koje je moje telo izlučivalo, a ne mast. Sada se osećam sjajno,“ podelila je ova žena.

Recept:

Ovaj recept je vrlo jednostavan, jer sve što treba da uradite je da dodate 5 kašika seckanog peršuna u 1 litar ključale vode. Zatim ostavite da odstoji narednih 20 minuta, procedite da bi uklonili peršun i vaš čaj je spreman za piće.

Odlaganje vode iz tela je jedna od najvažnijih funkcija. Zajedno sa vodom, vi takođe odbacujete i mnogo toksina, bakterija i mnogih drugih štetnih stvari. Kao što smo već pomenuli, naučno je dokazano da je peršun odličan diuretik i takođe i snažan antioksidant.

Savet:

Konzumiranje čaja od peršuna je preporučljivo i korisno, ali u određenim količinama. Budite oprezni da ga ne popijete previše, jer se ne preporučuje nikome da popije više od jednog litra ovog čaja dnevno.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *