НЕВЕРОВАТНА ЖИВОТНА ПРИЧА ВАЊЕ БУЛИЋА: Како сам постао Вахидин Шљиванчанин и како је мој отац преживео Голи оток (ВИДЕО)

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA VANJE BULIĆA: Kako sam postao Vahidin Šljivančanin i kako je moj otac preživeo Goli otok (VIDEO)

8 maja 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je novinar i književnik Vanja Bulić.

Vanja Bulić je ispričao neverovatnu priču o svom odrastanju i surovoj sudbini cele njegove familije.

(Intermagazin)

KOMENTARI2 komentara

  1. petrovgrad says:

    Niko na Goli Otok nije poslat što se zalagao ili branio časni krst, već što je tražio veću i svetliju petokraku. Goli otak je bio sabirni centar. To nije bio zatvor. Svako zatočenik, čim iskaže pokajanje puštan je vani. Da je bilo nepravde i nameštaljke ali to su metodi komunista. Šta je sa zatvorenicima koji su bili za monarhiju.

  2. Budi Bog s nama says:

    Svi koji su bili na Golom otoku to zaista i jesu zaslužili i kamo sreće da taj otok i dalje postoji za oporavak usijanih glava. Naravno čast izuzecima koji baš i nisu trebali tu i tako da završe, mađutim bolji je Goli otok od ovog što nam se danas dogodilo sa demokratijom u Srbiji i demokracijom u kroaciji, a sada vidimo i u Makedoniji i na Kosovu. Srbiji treba samo jedan jaki i čvrsti Vožd koga još uvek čekamo, samo da Marko na Kosovo kasno ne stigne. Ali sve jedno dolaskom pravednog Božijeg carstva kojim predsedava Sin Božiji Hristos Isus sve će biti konačno rešeno, sva plemena zemaljska će proplakati a pravednici radi sreće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *