НЕВЕРОВАТНЕ ВЕСТИ ДОЛАЗЕ ИЗ ВЕНЕЦУЕЛЕ!

NEVEROVATNE VESTI DOLAZE IZ VENECUELE!

28 januara 2019

Ministar inostranih poslova Venecuele Horhe Areasa je saopštio da Karakas, koji se našao u epicentru međunarodne političke krize vodi dijalog sa predstavnicima zvaničnog Vašingtona.

„To je realnost…. Mi u stvari vodimo dijalog… Uskoro će naši timovi imati sastanak. Nastavićemo da održavamo kontakte“, rekao je Areas na konferenciji za štampu.On je dodao da bi sastanak pravnih eksperata dve države mogao biti održan već ove nedelje.

Ranije je vojska Venecuele održala marš kako bi pokazala svoje jedinstvo, usled pritiska SAD.

Predsednik Parlamenta Venecuele Huan Gvaido prošle nedelje se proglasio za privremenog šefa države. Sjedinjene Američke Države su priznale Gvaida. Aktuelni predsednik države Nikolas Maduro sebe je nazvao ustavnim predsednikom, a predsednika Parlamenta „marionetom Sjedinjenih Američkih Država“. Kanada, Argentina, Brazil, Čile, Kolumbija, Kostarika, Gvatemala, Honduras, Panama, Paragvaj, Peru i Gruzija takođe su priznali Gvaida za privremenog predsednika. Rusija smatra da je Maduro legitimni predsednik Venecuele.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad says:

  zanimljiva fotka, kad plaćenici i marionete sa zaludjenim kokosima demonstriraju proiv LEGALNE VLADE I PREDSEDNIKA onda su to "nevini dečaci" u patikicama ogrnuti zastavom venecuele , a "zla policija represivnog režima" ima suprmoderne AMERČKE BORBENE ČIZMICE. Ali kada žuti prsluci demonstriraju onda su to huligani a jadna policija koja bije do iznemoglosti dobija pare za prekovremeni rad iz mesta:)Samo interesovanje publike za američki izvoz demokratije i pravde za napaćene buduće migrante opada kod kuće i tamo se neka druga pitanja postavljaju, drogirana amerika razmišlja o drugim stvarima i teško da će im više neka venecuela skrenuti pažnju sa tih misli:)

  • Becki konjusar says:

   I oni imaju komšije kao Srbija.

  • Velika Metla says:

   Milorad,od zapada ne očekuj ništa drugo do licemerja! Njihovo drugačije stanje svesti sem licemerja ne postoji! I tačka!

 2. Vojna i ojdesve says:

  Neka bude sa srechom. Pochelo je. 90% chovechanstva umire i na sud Bozhji. I dolazi Novi Mojsej. Aliluja. Aliluja. Aliluja. Slava Bogu.

  • ostrogorski says:

   Znači biće propast svijeta? Vrlo važno. Nije neka šteta. Našu biološku Majčicu Zemlju ogubaše njena zla i nezrela deca - ljudi. Žao mi je one njene nevine dece, koju ljudi nisu uspeli da unište - biljki i životinja...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *