НЕВЕРОВАТНО: Амери траже од Русије оно по чему су САД познате

NEVEROVATNO: Ameri traže od Rusije ono po čemu su SAD poznate

22 jula 2020

KO JE prvi napravio atomsku bombu?

Sjedinjene Američke Države!

Ko je jedini u ljudskoj istoriji upotrebio atomsku bombu (i to protiv civila)?

Sjedinjene Američke Države!

E, sad upravo Sjedinjene Američke Države – kao da stvari stoje potpuno obrnuto – pozivaju Rusiju da prestane da razvija rakete na nuklearni pogon!Specijalni izaslanik američkog predsednika za kontrolu naoružanja Maršal Bilingsli izjavio je Vašington poziva Moskvu da odustane od takvih raketa jer su `leteći Černobilj`:

„Verujemo da takvo oružje uopšte ne treba da postoji. Zašto uopšte imati i nuklearnu krstareću raketu? To nije ništa drugo do leteći Černobilj. Zamislite samo kakvo će se radioaktivno zagađenje praviti prilikom njihovog poletanja. Ne postoji logika koja bi mogla da opravda postojanje takvih `oružja sudnjeg dana`. Direktno sam o ovome govorio svojim ruskim partnerima, ukazujući i da takve rakete iziskuju ogroman novac i sami treba da zaustave te destabilizujuće projekte“.

Početkom jula Bilingsli je ruske projekte „Burevesnik“ i „Posejdon“ nazvao „strašnim“,

Ruski senator Franc Klincevič ocenio je da su Amerikanci zaostali za Rusijom u razvoju novih vrsta oružja pa se stoga „bave demagogijom“.

Bilingsli se pravi kao da mu nije jasno su „Burevesnik“ i „Posejdon“ nastali da Amerikanci nikad ne bi bili u iskušenju da Rusiji prirede Hirošimu.

Zapravo, to ga i `svrbi`, pa se kobajagi brine da Rusija ne potroši previše na naoružanje.

Čudo Božije: koliko Ameri vole Rusiju…

KOMENTARI3 komentara

  1. Realni Srbin says:

    Licemerni gadovi, oni će nešto Rusima da kažu šta je ispravno a šta ne...!?? A pri tom poganijeg nakota od njih nema! Da kojim slučajem ti gadovi zlikovački imaju to oružje već bi davno razbucali pola sveta!!! Ovako, mogu samo kao hijene da frkću i kevću... ŽIVELA VELIKA RUSIJA!!!

  2. Pravda stize polako ali sigurno stize says:

    Ameri su olos nad olosima i nece se smiriti dok ne dobiju po njusci.

  3. M says:

    Mogu i oni napraviti takvo oružje,ali im je za sada težište na visokopreciznom oružju(konvencionalnom ili slaboradioaktivnom)jer misle da svojom tehnološkom i financijskom prednošću mogu dobiti Veliki Rat(a time i cijeli svijet)i bez velikog radioaktivnog onečišćenja!Pa žele slabijima oduzeti posljednju adekvatnu moć odmazde,atomsko oružje!Ali gle čuda,protivnici im se ne žele odreći svoje posljednje zaštite,nego su spremni u smrt povući za sobom i svog bezobzirnog napadača!Kakva drskost i strahota!?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *