НЕВЕРОВАТНО: Америка понудила Русији…

НЕВЕРОВАТНО: Америка понудила Русији…

8 септембра 2019

ШЕФ Пентагона Марк Еспер објавио је шта Вшаингтон тражи од Москве да би била могућа „нормална сарадња између САД и Русије“.

Поручио јој је да треба да „измени држање јер је то предуслов да ради заједно са Сједињеним Државама“ и да се „сконцентрише не на разлике, већ на сличности у позицијама двеју земаља“. Што значи да би Русија требала да буде млађи партнер-вазал Америке.„Било би предивно ако би Русија била у стању да се понаша као нормалнија земља. Као земља која дели западне вредности које деле САД, Француска и други наши савезници из НАТО“.

После ових речи, поново се вратио на „промену понашања“:

„Русија заиста мора изменити своје држање. Мора се понашати у складу са правилима и нормама, које смо успоставили. То је најбољи начин да идемо напред. Русија сада потхрањује нестабилност јер угрожава територијалну целовитост својих суседа“.

Еспер не крије у Вашингтону сматрају да поводом Русије имају специјалну мисију:

„Наш циљ је да покушамо да усмеримо Русију на бољи пут на којем ћемо моћи и да делујемо заједно и да се фокусирамо на оно у чему се слажемо и да сарађујемо ради заједничког економског просперитета“.

Ово је била реакција шефа Пентагона на изјаву француског председника Емануела Макрона би „гурање Русије од Европе“ било „велика стратешка грешка“.Може се нагађати због чега је у Вашингтону баш Есперу поверено да се оваквом поруком истовремено обрати и Москви и Паризу.

Међутим, из свега што је рекао лако се закључује да би Бела кућа хтела да јој Русија буде лојални полувазал и млађи партнер. А на то Владимир Путин сигурно неће пристати.

Није ни пре 15 и 10 година када је Русија била у сваком погледу слабија…

KOMENTARI3 коментара

  1. Za Srbiju says:

    Uvek imaju mozgovne predloge, pune ucenjivanja.

  2. A akoM says:

    USA kao svjetski policajac-poslušnik masona,misli da cijeli svijet mora plesati kako masonski šefovi kažu,i kako zapad već stoljećima uredno pleše!Ostatak svijeta su od njih potlačeni barbari,ili pak oni poludivlji još nepodtlačeni,a koje bi trebalo također podtlačuti,na što se i odnosi ovaj USA pokušaj!Ali problem je zapravo u tome što nitko na svijetu ne sluša i ne vrši Božju Volju!Čak se svi,osim pojedinaca,sprdaju s tim!A taj problem zapravo postoji,i bit će sve veći,i na kraju će narasti do nezaobilaznosti!Sad bih ja tu kao morao poentirati,ali nema potrebe!Poentirati će Bog kad dođe vrijeme!

  3. milorad2 says:

    U skladu sa pravilima i normama koje su ONI uspostavili i kojih se ni ONI SAMI ne pridržavaju, ovaj momak je bolestan u glavu ako misli da će neko da pojede to što on servira, vreme obmana i laži je prošlo:)Mogao bih da navedem bar 10 primera iz mesta, u roku od 3 sek. gde su amerikanci pogazili sopstvene "norme" i čak pogazili LEGALNE diplomatske ugovore koje su potpisali u "dobroj nameri i volji" bar tako piše na tim papirima:)Koja lažovska banda i oni opet traže da im se VERUJE :):)Imaće saradnju onoliko koliko su iskreni i pouzdani, znači NULA.I realno, i neće biti više nikakve saradnje sa njima, jer ta država je na putu u propast, zgazili su sami na sebe i na sve što sami o sebi misle oni to ne mogu da prežive garantivano.NIKO ne može da opstane na ovom svetu SAM a oni su sada usamljeni da usamljeniji ne mogu biti, sem narko bandi i lopovskih oligarhija sa vojnim diktatorima oni nemaju drugih prijatelja a ja bih se u takvon društvu ozbiljno brinuo za sopstvenu glavu.Osim toga stara poslovica lepo kaže "sa kim si-takav si" a kada vidimo koga amerikanci "vole" i podržavaju pa svakom normalnom i časnom čoveku se okrene želiudac, samo šiptari što su im prijtelji "na srcu", je dovoljan znak ko su amerikanci i šta su oni, gorih ubica i kriminalaca nema od šiptara i zato se tako i lepo slažu sa svojom sortom do prve prilike i krivine:)Poržavaju i organiziju SV najgore i najmračnije organizacije paravojnog neonacističkog tipa znači nema zlotvora i masovnog ubice koji nije u zadnjih 40 god bio finansiran i podržavan od strane USA.Idi amin je bio njihov čovek dokazani ljudožder bre :)i oni su znali to.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u