НЕВЕРОВАТНО! Макрон и Шолц траже нове изборе на северу КиМ

NEVEROVATNO! Makron i Šolc traže nove izbore na severu KiM

1 juna 2023

Francuska i Nemačka pozvale su danas Beograd i Prištinu da što pre organizuju nove izbore u opštinama na severu KiM u kojima je došlo do tenzija, rekao je francuski predsednik Emanuel Makron.

Makron je to izjavio nakon razgovora koji su on, nemački kancelar Olaf Šolc i šef evropske dilomatije Žozep Borelj održali sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani na marginama sastanka Evropske zajednice u Moldaviji.

Makron je rekao i da su evropski zvaničnici zatražili da izborna pravila za naredne izbore budu razjašnjena.

Preneo je da su se Vučić i Osmani saglasili da će u narednim nedeljama biti jasnih odluka u vezi sa situacijom na severu KiM.

KOMENTARI5 komentara

 1. fra Penetricio Degenero says:

  ...koja ce da organizuju siptari?

 2. Kulak says:

  Sigurno je da ovi licemeri kupuju vreme dok naoružavaju šiptarsku bandu. Ovo su isti trikovi kao što su Minskim sporazumima obmanjivali Rusiju i kupovali vreme da naoružavaju banderovce. Srbija mora sa Rusijom i Kinom potpisti čvrsti vojni, politički i ekonomski savez sa obavezom međusobne obrane u slučaju strane agresije. Srpska vojska odmah nakon toga treba se vratiti na Kosovo i Metohiju, zaštititi narod i potpuno i do kraja uništiti šiptarsku terorističku bandu.

 3. padre says:

  Sad bi da razjasnite pravila?

 4. padre says:

  To je isto toliko neverovatno, kao kad se kreten balavi!

 5. Dražen Jovan Petrović says:

  Vojno uništiti šiptarske teroriste. Samo to, ništa drugo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *