NEVEROVATNO: Ponovo nestao avion, ovaj put iznad Alžira

NEVEROVATNO: Ponovo nestao avion, ovaj put iznad Alžira

24 jula 2014

6815674-10414650Let AH5017 alžirske nacionalne aviokompanije „Er Alžir“ nestao je sa radara 50 minuta nakon uzletanja sa aerodroma Uagadugu u Burkini Faso, javlja AFP.

Prema prvim informacijama, u pitanju je „boing 737-600“ koji ima mesta za oko 130 putnika, ali neki izveštaji navode da je u pitanju DC9 koji prima 80-135 putnika.

Zasad se ne zna šta je sa avionom, a aviokompanija je saopštila da je uspostavljen „hitan protokol“ i da će uskoro obavestiti javnost o detaljima.

„Navigacione službe izgubile su kontakt sa avionom Er Alžira koji leti iz Uagadugua u Alžir, 50 minuta nakon što je poleteo“, saopštila je alžirska aviokompanija, javila je alžirska nacinalna novinska agencija APS, preneo je AFP.

Let je poleteo u 00:45 po lokalnom vremenu, a trebalo je da sleti u Alžir u 5:40h.

KOMENTARI3 komentara

  1. Gojko says:

    Kako to da Amerika nije objavila da su ga oborili Rusi.

  2. Za Srbiju says:

    Možda su namerno izazvali novi incident, da se pažnja preusmeri na novu nesreću. Jer ovo u Ukrajini se otelo amer. kontroli i "krivcu" sledi pomilovanje. Moraće da smisle nešto drugo u Ukrajini, jer ovo nije prošlo po planu.

  3. Spasoje says:

    Baš tako Srbijo,sa dodatkom da taj avion pripreme za ponovo izazivanje incidenta u Ukrajini,kao što su uradili i sa Malezijaskim avionom da bi izazvali treći svetski rat.Daleko im kuća od naše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *