НЕВЕРОВАТНО: Рус написао реп песму посвећену Србији и Карађорђу (ВИДЕО)

NEVEROVATNO: Rus napisao rep pesmu posvećenu Srbiji i Karađorđu (VIDEO)

8 septembra 2016

karadjordje-43-ustanak-32

Neverovatna ljuvav dva naroda zaista živi u svima nama, za to nam nekad ne treba puno reči – nekada je dovoljno pogledati dela koja govore mnogo više od svega. 

Ruski reper posvetio je pesmu srpskom narodu i Karađorđu što je naišlo na veliko oduševljenje svih koji su videli ovu numeru.

U svojoj pesmi ovaj reper opisuje „seču knezova“, a Srbiju naziva i „večitim plamenom“.

„Srbijo odišeš slobodom“… Poslušajte ovu prelepu pesmu.

(Oslobođenje)

KOMENTARI7 komentara

 1. Vladek says:

  Karađorđe pobego iz zemlje i junak je?.Dok je Veliki Miloš jedan od vođa ustanika,ostao i izložio sebe riziku da dobije kolac.On je izdajnik???

 2. Marko says:

  karadjordje je bio obicna pickica koji nikad nije smeo da se bori prvi nego je slao druge da ginu umesto njega! Jajara smrdijanska! Al ga je kum milos dobro nagradio-ubio ga na spavanju! Takvi ste vi smrdijanci-izdajnici,pickice kukavicke i najobicnije protuve!

  • Vladek says:

   De si ti pičkice,pokatoličena.Ne možeš protiv gena,pa na Srbski sajt??Krv nije voda,Neko bi rek'o da si obična picajzla,a ja bi rek'o da si samo pogani izrod.

   • Marko says:

    haha smiri se vladek uskoro dolazi nas sveti otac papa u smrdijanski beograd pa ces moci da se vratis u pravu vjeru krscansku i da se odreknes od ovih smrdijanskih pseta! Dobices oprost svih grehova! Hahaha

    • Vladek says:

     Tu će da otegne papke.Dobiće vruće olovo.

     • Marko says:

      pa vi smrdijanci ste u stvari pravoslavni Hrvati. Vratit cemo vas ponovo u maticu iz koje ste pobegli u smrdiju,i pretvorit vas u dio velike gospodarske Hrvatske.

     • milojko says:

      Vladek...kaj si nor?Ti bi sterlal u našeg očija?Zakaj Vladek?Sveti otac je vaš, srbski, primite ga kako vam dolikuje, on je talijan, a srbi talijane vole.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *